Skip to content
Hírek
2006. december 21. ,

Óbudai KASZÁSOK

MKOSZ Férfi Hiv. Tagozat NB I B   Kelet 2006/2007 évi bajnoki szezon

Alap szakasz   9. forduló


Telt ház, lelkes közönség, nagyarányú megérdemelt győzelem  !


Az előzmények biztatóak voltak: Az U 20 –as csapatunk,  gyengécske kezdés után meggyőző fölénnyel verte a kecskemétieket. Az  NB I-es csapat kezdése jól sikerült. Feldobás utáni labda szerzés, könnyű ziccer, majd egy szerzett labda után hárompontos. Öt perc elteltével  23 – 17 volt az állás, és a negyed végére megszereztük a 40 pontot, miközben a védekezésünk  nem volt valami acélos. A félidőben 18 ponttal  mentünk és  annyi pontot dobtunk mint máskor egy egész meccsen.  Az eredmény ekkor 68 – 50 volt.  A második félidőben  megtorpantunk egy kicsit. A cserék bátortalan játéka miatt vesztettünk a lendületből, de aztán helyre állt rend. Öt perccel a vége előtt  105 – 77 re alakult, a  vége pedig a  31 pontos különbség a javunkra. Jó meccs  szép játék! Az események  központjában  kétséget kizáróan Dr Ránky Mátyás tanár úr  volt. 

 

Egy enervált kedveszegett társulatból, másfél hét alatt  egy rendes csapatot volt képes varázsolni. Gratulálunk !

 

Játékosaink közül a legjobb a magára talált Sebők Tomi volt  31/9 dobóteljesítménye, 88%-os büntető dobásai mellé szedett négy lepattanót,  szerzett  hat labdát és adott 6 gólpasszt.  

Kasza  (Nagy Bálint, a Kadett/A csapatunk edzője egyéb iránt) 23/9 dobóteljesítmény és hét  gólpassz!!!  Drevenka Dávid 14/12- vel, négy lepattanó szerzéssel  és nyolc gólpasszal  ugyancsak megtette a magáét. Tiba Jani 13 pontot szerzett négy lepattanót továbbá négy gólpasszt.  Tóth Levente is szépen teljesített, bár csak  27 percig volt játékba, ez idő

alatt   11 pontot dobott, köztük egy triplát!  Lepattanószerzésben most is ő volt a legjobb.  Jean – Claude  több mint 16 percet volt a pályán, dobott 9/3 pontot : csak így tovább !  Mike Lacikának ma egy kicsit gyengébben ment, de így is telt neki 8 pontra és nagyon hasznosan játszott. Volt jobb és lesz is jobb ! Pályán volt még Lázár Krisztián, dobott egy büntetőt meg egy ziccert, Szöki és a Kis

Csorbi   6 – 7 percet játszottak  nagyon hasznosan ! Medve Milán és Gáspár Zolika nem került pályára.

 

A Kecskeméti Univer csapatából az ifi válogatott Csorvási Milán nyújtott kiemelkedőt, mellette Halmai, és Csabay valamint a nagyon jó képességű Tóth Viktor védekező játéka érdemel említést. Tudjuk,  hogy többre képes ez a csapat  mint amit  most mutatott ! Épp ezért  nagyon értékes az ellenük elért eredmény!

 

A játékvezetésről :Harminc pontos  meccs után nem is tudom mit illik mondani. Bosszantóan sok lépéshibát elengedtek, és a faultok megítélésénél sem voltak mindég a helyzet magaslatán.

 

Köszönhetően a tapasztalt Fekete Lászlónak ezzel együtt,  urai voltak a helyzetnek és  kézben tartották meccset.

 

Táblázatot pillanatnyilag nem tudunk közölni, de a Kaszások pozíciója biztosan nem rosszabb a harmadik helynél.

 

Következő NB I B osztályú  mérkőzésünk  2007 január 13 ( szombat ) 18 óra.

                                             Helyszín :       Kaszás Csarnok – Rádl-árok u. 1 

                                             Ellenfelünk :   a JÁSZBERÉNY  csapataAdvertisement
Advertisement