Skip to content
Hírek
2007. január 06. ,
 
 
Kaszásdűlői Gladiátorok:
vezetik a versenyt, kiegyenlített teljesítménnyel. Egyetlen vereségüket tartalékosan szenvedték el, amikor is a csapat legjobbjai Egerben vettek részt egy tornán, ahol a korosztályuknál idősebb élcsapatokkal találkozhattak. Stabil támadó és védekező játékukon még mindig van mit javítani, de mindenképp esélyesek a torna megnyerésére a tavalyi ezüstérem után.
 
Viharos Mormoták:
szintén kiegyenlített teljesítményt nyújt a gárda. Egyetlen vereségük mellett az éllovashoz képest kevesebb félidei büntetőbónuszuk miatt állnak a második helyen. Mindenképp céljuk az alapszakasz megnyerése, amely érdekes versenyt ígér!
 
Római Bikák:
A bajnokság meglepetéscsapata lehet a Pók utcai gárda! Érezhető, hogy fordulóról fordulóra egyre jobban játszanak. Ha még jobban felgyorsul a fejlődésük, akkor bejuthatnak a négyesdöntőbe, sőtt, akár még a Mormotákat is kiszoríthatják a második helyről az alapszakaszban. Ehhez persze a hátralévő mérkőzéseken a Mormotákat meg kell verniük.
 
Kerék Csibék:
a Kerék utcai iskola vendégcsapata a bajnokságban sikersorozattal kezdett, de a tél beköszöntével megtorpant a lendületük. Bízzunk benne, hogy a lepattanóban nehezen verhető játékosaik ismét lendületet kapnak és magabiztos játékkal aratnak újabb győzelmeket.
 
Békási Sasok:
a jelenleg ötödik helyen álló Sasok fáradhatatlanul üldözik a Csibéket. Csupán 2 pont a hátrányuk, amely leküzdhető sorozatgyőzelmekkel és a félidei bónuszt érő büntetőtalálattal egyaránt. Ebben ugyanis a legjobbak között vannak! Ez a csapat is hétről hétre jobban játszik, bizonyosan rendületlenül küzdenek majd a feljebbjutásért.
 
Békási Párducok:
az elmúlt évi bajnokcsapat alaposan átalakult. Sok a fiatal ezért vérmes reményeik egy újabb bajnoki címre inkább jövőre lehetnek. A csapat fejlődik, de fontos, hogy céltudatosabban dolgozzanak a sikerekért. Számítunk rájuk!
 
Kaszásdűlői Harcosok:
egy újoncokból álló csapatot tisztelhetünk ebben az alakulatban! Ehhez képest igen bátor játékukról ismerhetők meg. A csapathoz érkezett az edzői team-hez Hevér Feri bácsi mellé Tiba János, aki NB1-es játékosként igen sokat tehet a minél nagyobb arányú fejlődés érdekében! A csapat tehát igen jó kezekben van!
 
Római Tigrisek:
E csapat elődje az elmúlt szezonban bronzérmes lett a végelszámolásban. A csapat tagjai kiöregedtek, ezért Péter bácsi új csapatot épített. A munka felénél sem tart a csapat, de máris fel tud mutatni egy váratlan győzelmet, amikor is a tavalyi bajnok Párducok skalpját gyüjtötte be az aquincumi legénység (és leányság)! Csak így tovább! Ha így folytatjátok, akkor jövőre a bajnoki cím sem lehetetlen!!!
 
 
 


Advertisement
Advertisement