Skip to content
Hírek
2007. január 21. ,
 
 
A Serdülő/B csapatunk nem kis feladatot vállalt a szezon elején: elindultak a korosztályuknak megfelelő Budapesti Serdülő/B Bajnokságban és a korosztályuknál idősebbnek számító Serdülő/A bajnokságban is.
 
Amellett, hogy az "A" bajnokságban is arattak győzelmet, a Serdülő/B bajnokságban az élcsoportban vannak. A legutóbbi mérkőzésükön, szombaton legyőzték a bajnokság egyik esélyesének számító és eddig veretlen(!!!) Oroszlányi SE csapatát!
 
A győzelemhez gratulálunk! Az út viszont a kiemelkedő jövő szezon-béli Serdülő/A eredményig (merthogy ők lesznek a mi első számú serdülő csapatunk jövőre) még hosszú! 
 
Csak így tovább!
 
Lássuk miként értékelte a csapat teljesítményét Steiger Péter edző: 
 
 
$**************************************************************************
Dátum: 2007.01.21. Mérkőzés neme: Budapesti Serdülő/B Bajnokság
 
Mérkőző csapatok Végeredmény
Óbudai Kaszások/B  -  Oroszlányi SE 54  - 50
Negyedek: (13-19;10-10;15-12;16-9)
 
Edzői értékelés:
1. félidő
Az ellenfél csak 2-2-t játszott, de akcelerált legjobbjukat ebből nem tudtuk megfogni, dobásainkat többször leszerelte, emiatt elbizonytalanodtunk. Mivel nem mi vezettünk a játékvezetők tévedéseit nehezen viseltük és a játék helyett ezzel foglalkoztunk.
2. félidő
180 fokos fordulat a hozzáállásban, ennek eredménye egy reklamálás nélküli, fegyelmezett játék amivel lassan, de biztosan őröltük fel az ellenfelet és a "magunk oldalára állítottuk" a bírókat és sorra tudtunk gyorsindításokat vezetni. 
Összegzés:
A második félidőre iszonyatos energiákat tudtunk mozgósítani. Mi tudtunk cserékkel taktikázni, az ellenfél cseresora azonban nem tudta hozni az addigi színvonalat. Kimagasló csapatmunkával sikerült felülmúlni az eddig veretlen Oroszlány! GRATULÁLOK!
 
Pontszerzők:
Név: Pont:
Dobos Ádám 12        
Dombai Zsolt 9        
Doherty David Tate 8        
Mesterházy Péter 6        
Kása Bese 4        
Busa Jonatán 4        
Mészáros Márton 3        
Busa Jonatán 2        
Faragó Dániel 3        
Vasas Miklós 2        
Gudenus Balázs 0        
Tóth Dániel 0        
***************************************************************************
 


Advertisement
Advertisement