Skip to content
Hírek
2006. október 03. ,

 

  A  debreceni egyetemisták viszonylag alacsony szerkezetű, fizikailag jól előképzett, de technikailag és főleg taktikailag  hiányosságokat mutató lelkes fiatal csapattal jöttek Óbudára.

Az első negyedbe úgy tűnt,  hogy  nagyon nagy vereséget szenvednek.  A félidő eredménye

68 - 52 lett  ami  néhány meccsen végeredmény szokott  lenni. De ekkor  a debreceni fiúk összeszedték magukat  és a harmadik negyedet 31-  26-ra hozták a maguknak. Persze ehhez kellett a mi elképesztően gyenge védekezésünk . Volt olyan helyzet, hogy csak hat ponttal vezettünk  és nem látszott irreálisnak  egy döntetlen körüli eredmény, akár debreceni győzelemmel is.  De a végére sikerült összeszedni magunkat, és hozni a húsz pontos győzelmet.

A mérkőzés  egy része fejetlen rohangálásnak tűnt,  sok –sok eladott labdával. Tehát meg kell becsülni ezt a győzelmet és mélyen elgondolkodni azon  hogy a védekezésünkön  hogyan  javítsunk.

 

Játékosaink  közül :  Kasza  28/1, Sebők 25/9, Mike Laci 25, Drevenka 18/6, Tiba 12, Gáspár Zoli 6, Szökrény Gábor 6  pontot szerzett. A pályán volt még ,  Toroczky , Kovács G,

valamint Csorba   Tamás .

 

A debreceni csapatot csak dicsérni lehet. Tudásbeli és magassági hátrányukat  lelkesedéssel  és fáradhatatlan közdelemmel  igyekeztek rekompenzálni.

 

A játékvezetők  végig keményen kézben tartották a meccset, határozottan jól bíráskodtak.  

 

További eredmények :

 

 

Következő mérkőzésünk : 2006. okt. 8. vasárnap 17.00 óra 

ELITE Basket—Óbudai KASZÁSOKAdvertisement
Advertisement