Skip to content
Hírek
2006. október 04. ,
Az egyesületünk korábban az Országos Kenguru Kupában indította minden mini csapatát, amely egy igen nagy múltú versenysorozat, ám mindenképp hátránya, hogy ritkán vannak a fordulói.

 

ImageEmellett további hátránya számunkra, amiért egyedüli mini versenysorozatként nem volt megfelelő, hogy a harmadik kerület igen nagy méretei miatt a lokális csapataink nem tudtak jellemzően komoly eredményt elérni.

 

E két hátrányt láthatóan kiküszöböli a harmadik kerületi mini bajnokság, azaz az Óbudai Mini Kupa (ÓMK). Itt ugyanis kerületünkben Kaszásdűlőn, Óbudán, Aquincumon és Békásmegyeren a 7-10 éves gyerekek számára működtetett mini csapataink kétheti rendszerességgel játszhatnak fordulókat.

 

Az Országos Kenguru Kupában ráadásul az ÓMK mérkőzésein kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosokból kiállított MINI VÁLOGATOTTUNK képviseli egyesületünket. E válogatott az ország legjobbjaival is felvette a versenyt az elmúlt 2 évben. Továbbá a teljesen kezdő játékosok közül a legszorgalmasabbakat szintén elindítjuk az országos versenysorozatban, természetesen a Budapesti Régióban az azonos képességű csapatok között.

 

ImageIdén nagy örömünkre a nyolc versenyző csapat között üdvözölhetjük a Kerék utcai Általános Iskola leány mini csapatát is, akiknek ezúton is sok sikert kívánunk!

 

Szombattól kéthetente tehát ismét HAJRÁ Tigrisek, Párducok, Mormoták, Bikák, Sasok, Harcosok, Gladiátorok és persze Kerék Csibék!!!

 

N.E.

 

(További információt az Óbudai Mini Kupa főmenüje alatt találhat!)Advertisement
Advertisement