Skip to content
Utánpótlás
2011. május 16. ,
Találatok: 6311


Nyári kosártábor Velencén


Article Pic
I love this Game, I love this Camp

11. Medvesi Kosártábor 

 Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!   
                                                                  
Egy olyan táborra szeretném felhívni a figyelmüket, ami már az elmúlt 10  évben is nagy sikert aratott.
2001. nyarától minden évben a világ élvonalába tartozó amerikai, horvát és jugoszláv példa alapján szervezzük meg kosártáborunkat. Bár a csapatok is szerveznek augusztusban edzőtábort, ezek a bajnokságra való  közvetlen felkészülést szolgáló alapozó táborok. A hagyományos edzések azonban nem elegendők a játékosok olyan szintű felkészítésére, amivel kiteljesíthetik valós képességeiket. Erre szolgálnak az egyéni edzések és a nyári táborok, amit a hazai csapatok néhány kivételtől eltekintve nem alkalmaznak.
Ez adta az alapötletet a tábor megszervezéséhez.

Miről is van szó? Ebben a táborban nem fizikai felkészítés lesz, hanem a kosárlabda alaptechnikai elemeit tanuljuk meg és gyakoroljuk a hibák folyamatos javítása mellett. Alapelv a pontosság. Olyan dolgokat szeretnénk tanítani a gyerekeknek, amit már otthon is tanultak, de itt sokkal több idő jut rá, éppen ezért pontosabb, elmélyültebb tudással térhetnek haza. Célunk a képzés. E cél elérése érdekében létszámtól függően tudásszint és életkor alapján csoportokba osztjuk a gyerekeket. Napi 2 x 1,5 – 2 órás foglalkozás, speciális köredzés, egyéni képzés szerepelnek a programban. A nap végén  különböző bajnokságokon, vetélkedőkön mérhetik össze  tudásukat a gyerekek. További sport és szabadidős tevékenységre is lehetőség van: foci, tollaslabda, ping-pong, biztonságos játszótér. És természetesen a Velencei tó.

Néhány szót a környezetről! A tábor a Velencei tó partjától 200 méterre, Velence településen lesz, a XIII. kerületi Önkormányzat gyermeküdülőjében. A tábor teljes területe körbekerített, tehát a gyerekek felügyelet nélkül nem hagyhatják el a tábort. De erre nincs is szükség, hiszen minden megtalálható itt, ami a tábori jó hangulathoz kell. Ráadásnak pedig ott van a KOSÁRLABDA.

Talán minden reklámnál jobb, hogy a korábbi évek résztvevői közül sokan jelezték, az idén is eljönnek. Bízunk abban, hogy táborunk résztvevői jó hírünket vitték, és az idén hozzák a barátaikat, csapattársaikat is, így a létszám tovább emelkedik. Eddigi táborozóink a következő helyekről érkeztek (a teljesség igénye nélkül): Kaszások, BSE, Diana SE, Kecskemét, Szekszárd, Gönc, Szerencs, Sopron, Várpalota, Csata DSE, MAFC, Svédország, Németország, Románia.  

A tábor ideje:                   2011. július 10-16.
A tábor helye:                  Velence, XIII. kerületi Gyermektábor; Széchenyi utca 13. Szállás:                               4-6 ágyas faházak
Étkezés:                              teljes ellátás
Utazás:                               Budapest – Keleti pályaudvarról vonattal, vagy egyénileg Indulás:                             délelőtt 11 óra körül  Budapest-Keleti pályaudvarról
Érkezés:                             délután 17-18 óra körül  Budapest-Keleti pályaudvarra Költségek:                        41.990-Ft/hét (ami tartalmazza a szállás, teljes ellátás és Budapestről az utazás költségeit)  

Minden résztvevő emblémás pólót kap! Visszatérő táborozóinknak további meglepetések!  

Kedves Gyerekek!

Van olyan csapattársad, aki jobban dob, gyorsabban vezeti a labdát, ügyesebben cselez vagy pontosabban passzol? Szeretnél  jobb lenni tőlük? Vagy egyszerűen csak jó társaságban, barátok között vakációzni? Ha szeretsz kosarazni és komolyan gondolod, hogy fejleszteni akarod tudásodat, akkor itt a nagy lehetőség! Gyere el ebbe a táborba és máris közelebb leszel az álmaidhoz! Kezdőket, egyesületen kívülieket is várunk!

További kérdésekkel kérjük, forduljanak hozzám bizalommal!
Telefon:                    30 / 99 22 509
Levelezési cím:           Hevér Ferenc, 1081 Budapest, Csokonai utca 10.
E-mail cím:                 Megtalálható a Kaszások honlapján (www.kaszasok.hu), az Edzőink menüpont alatt.         

 www.kosartabor.hu   és   www.kosartabor.8x.hu                                                                                                                        

Hevér Ferenc
táborvezető


Advertisement
 

SZJA 1% - FONTOS TÁJÉKOZTATÓ

Advertisement
Advertisement