Skip to content
OJB Alapszakasz
2013. január 11. , 16:30 9. forduló OJB Alapszakasz
Találatok: 1127


Kicsik nagy napja!

Kaszások Junior I. _ ELITE Basket
93 88


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Bátovszky Zsolt és Konrád Judit
Nézőszám: 50
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Kaszások Junior I. 15 26 23 29 93
ELITE Basket 27 16 22 23 88
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
64/18!
1. félidő
Nem túl jó hírrel kezdtük a meccset, Felfalusi Zoli kis sérülése miatt jelezte, hogy ma nem 100 %-os állapotban van. Majd a hír után hihetetlenül gyengén kezdtünk, sem támadásban sem védekezésben nem tudtunk tudásunkhoz képest 50 %-ban sem produkálni. 12 pontos mínuszunk volt! A „kicsik” ébredtek fel a második negyedre és vezetésükkel visszajöttünk a meccsbe. A jó hír ellenére is még mindig nagyon sok hibával játszottunk, de egyre inkább csapatként működtünk. Ez mindenképpen bíztató volt, nem is beszélve, hogy már csak 2 pont hátrányunk volt!

2. félidő
A pályán lévő aktuális ötös hatalmas küzdelmet folytatott, s bár még mindig számtalan nem várt hibát vétettünk, újabb egy pontot tudtunk faragni a hátrányból. Benedek pályára lépésével stabilizálódott védekezésünk, a mezőnyök nagyon jó százalékkal dobtak. A negyedik negyedben kétszer is 6 pontos előnyre tettünk szert, de ezt szinte egy pillanat alatt mindig visszaadtuk. 1:45-tel a vége előtt ismét előnyünk volt - most 8 pontot mutatott az eredményjelző -, de az ellenfél időkérése utáni két eladott labdánkkal izgalmassá tettük magunknak a végjátékot. 1 ponttal vezettünk ekkor. Ellenfelünknek faultolni kellett, először Keve, majd Banán dobta be éles helyzetben a két büntetőt, s mivel ellenfelünk mindkettőt kihagyta, így 5 pontos sikernek örülhettünk.

Összegzés
GRATULÁLOK, nagy fegyvertényt hajtottunk végre! Ezen a meccsen az első negyed méretes zakója után minden negyedet megnyerve tudtuk kiharcolni a továbbjutást. A CSAPAT diadala volt ez a találkozó, de ki kell emelni a mezőnyöket! Csibe 88 %-os, Taki 73 %-os hatékonysággal dobott  csapatszinten is 50 % felett voltunk. A 74 %-os büntetőzés is rendben volt. A második negyedtől tapasztalható küzdőszellemmel is elégedett voltam, bár az elvárás mindig ez lenne és jó is lenne mindig ezt látni!
Készülhetünk a jövő heti regionális döntőre!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Farkas László
edző
Advertisement
Advertisement