Skip to content
Utánpótlás
2017. február 04. ,
Találatok: 4609


SZJA 1% - Kérjük támogassák akadémiánkat


Article Pic
sokan egyáltalán nem
rendelkeznek SZJA 1%-ról

Tisztelt „Kaszás” Családok!
Kedves Barátaink! 

Kérjük támogassák egyesületünket SZJA 1% felajánlásukkal, így nem az állam, hanem közhasznú kosárlabda akadémiánk hasznosíthatja az adójuk e hányadát. A statisztikák szerint az SZJA bevallók 50%-a nem rendelkezik az adója 1%-ának felhasználásáról, így az a központi  állami költségvetés részét képezi majd.

A hozzánk beérkező támogatást viszont mi a mindennapi sportszervezeti működés érdekében felszerelések vásárlására és a korábbi versenyszezonokban tapasztalt versenyzési költségek további megfizetésére fordítjuk a Tao pályázatunk felhasználásához önrészként, amelyre ezért a sportolóink érdekében igen nagy szükségünk van.

További könnyebbség a felajánlást tevők számára, hogy az alábbi linken egy kitöltött felajánlási nyilatkozatot tölthet le bárki támogatása érdekében. A kitöltött nyilatkozat ITT tölthető le , amit nyomtatás után csupán át kell adniuk az SZJA bevallásukat készítő személynek (jellemzően a cégük könyvelőjének), aki el kell juttassa ezt a NAV számára a bevallásuk benyújtásakor. A kinyomtatott nyilatkozat sportszervezetünk adatai kapcsán további kitöltést nem igényel.
Ezután jut el hozzánk a támogatás pár hónappal később.

Köszönjük a támogatást!
Hajrá Kaszások Akadémia!

Óbudai Kaszások
Kosárlabda Akadémia


Advertisement
Advertisement