Skip to content
Óbudai Mini Kupa
2017. május 27. , 8:00 11. forduló Óbudai Mini Kupa
Találatok: 2849


Zárásként egy szép győzelem!

Békási Rókák _ Békási Delfinek
34 21


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Kovács Gedeon, Korpás Máté
Nézőszám: 50
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Békási Rókák 11 6 1 5 11 34
Békási Delfinek 2 7 6 0 6 21
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Bene Réka
1. félidő
Az első negyed első kosarát a Delfinek szerezték ugyan, de utána a miénk volt a terep. 11 pontunkra nem érkezett válasz a maradék bő négy percben, így egy elég szép előnyre sikerült szert tennünk már az első nyolc perc után. A második negyedben aztán már kiegyenlített küzdelem volt. Továbbra is sikerült megtalálnunk az utat ellenfelünk gyűrűjéhez, ám most rengeteg helyzetet kihagytunk, így ebben a játékrészben egy ponttal alulmaradtunk.

2. félidő
A félidei büntetőzésünkről jobb nem beszélni, hiszen az egyetlen értékesített dobásunk nem épp kirakatba való teljesítmény! Amirának gratulálunk, Ő volt az egyetlen, aki ügyeskedett a vonalról. :) A harmadik negyed nagyon csendes volt mindkét fél részéről, de így is növeltük előnyünket. Az utolsó etapban Barbi vezetésével bevertük az utolsó szöget is ellenfelünknek és egy magabiztos győzelmet szereztünk a Mini Kupa idei, számunkra utolsó fordulójában.

Összegzés
Gratulálok az újabb győzelemhez gyerekek! :) Azt hiszem, hogy ez a győzelem itt az utolsó fordulóban egy nagyszerű zárása a szezonnak részünkről. És igaz ugyan, hogy a Delfinek fiatalabb játékosai ellen értük el ezt a sikert, ez mit sem von le győzelmünk értékéből. Mindazonáltal gratulálunk ellenfelünknek, akik bár nagyon küzdöttek, de most nem bírtak a Barbi és Réka által vezetett csapatunkkal! :) Bravó gyerekek! HAJRÁ RÓKÁK!!!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Vörös Endre
edző
Kapcsolodó videó:


részlet a mérkőzésből
Advertisement
Advertisement