Skip to content
BLF Kupa
2017. május 28. , 13:00 3. forduló BLF Kupa
Találatok: 3382


Óriási izgalmak közt lettünk harmadikok!

Honvéd Sólymok _ Kaszás Girls (U11)
44 50


Helyszín: 1151 Bp. Bogáncs u. 51-53
Vezette: Steier Roland, Szőts Dávid
Nézőszám: 50
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Honvéd Sólymok 10 10 5 8 11 44
Kaszás Girls (U11) 9 8 10 9 14 50
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Kaszás Lányok a serleggel
1. félidő
Vasárnapi nap a bronzmeccs várt ránk. Ma  2 újonc is helyet kapott a csapatban, Réka és Anna, Gratulálok, csak így tovább ! :)
Kemény mérkőzésnek ígérkezett, egyszer már találkoztunk velük akkor tudtunk nyerni. 
Az első két negyedet ezúttal könnyen tudom egyformán jellemezni. Lassu, körülményes erőlködés... Nem segített, hogy ellenfelünkben ketten a no charge vonalat fogták a labdás kartávolsága pedig a 3-4 méter volt, de ha sebeséggel játszunk és ésszel akkor simán meg lehetett volna oldani.... Elvesztettük mindkét negyedet 2-6 oda

2. félidő
Szünetben jött az alapos fejmosás aminek meg is  lett az eredménye, nagy küzdelem árán, végig kiélezett küzdelemben hoztuk a harmadik negyedet. Hol itt hol ott volt az előny, de végül koncentráltunk és behúztuk. Meg maradt az esély a döntetlenre... 5-7 oda!
Negyedik negyedben is sokáig fej fej mellett haladtunk, nem mindig nekünk állt a zászló... Majd aztán Hanna (akinek addig nem igazán ment a célbadobás ) kezébe vette a pontszerzést, és sorra szerezte a kosarakat. Kiharcoltuk a döntetlent... 8-8!
Ez esetben a félidei büntető dönt, amit itt a végén dobtunk. Megbeszéltük, hogy nem nekünk van izgulni valónk, mi jöttünk vissza a meccsbe, és hogy nincs azzal semmi gond ha valaki kihagyja, ne törjön össze... Hát ez elég jól is sikerült, 12-10-szer találtunk be :)  Elképesztő volt ! 

Összegzés
Óriási gratula a csapatnak, szívünk lelkünk benne volt ebben a mérkőzésben és a végén kellően koncentráltak voltunk. Második félidőben már a bíró sportársak is befújták a kartávolságot, stb ezzel könnyeben tudtuk azt játszani, amit tudunk és így végül hatalmas izgalmak (és sikítások) közt megnyertük a bronzt :) Bravó Lányok :)  

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)van der Meer Loránd
edző


További információ
Három lány is most  öltötte először magára a Kaszás mezt , gratula Mandus, Réka, Anna.
 Eredményhirdetésig hátra volt a döntő meccs még azt vártuk egy jó hangulatú Szülő-Gyerek mérkőzésnek is nekiálltunk a kinti pályán :)Majd a jól megérdemelt serleget átvettük, csoki társaságában. Viki All-Star csapat tag lett, Hanna pedig gólkirálynő, Bravó :) Köszönjük a BLF-nek a meghívást nagyon jól éreztük magunkat! Hajrá Kaszások! Hajrá Lányok!
Advertisement
Advertisement