Skip to content
Regionális Kadett Bajnokság
2017. május 31. , 17:45 8. forduló Regionális Kadett Bajnokság
Találatok: 2855


Szezonzáró győzelem

PAFC Basket _ Kaszások Kadett I.
52 67


Helyszín: Páduai Szent Antal Iskola és Gimnázium
Vezette: Györfy Rúben, Novák Bence
Nézőszám: 20
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
PAFC Basket 13 14 8 17 52
Kaszások Kadett I. 20 17 14 16 67
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Kaszások Kadett I. csapatfotó
1. félidő
Szezonzáró regionális mérkőzésünket a PAFC Basket csapata ellen játszottuk idegenben. Jó hangulatban, és motiváltan sikerült elkezdenünk a mérkőzést. Szépen járt a labda, és eredményessen tudtunk támadni. Rögtön az első negyedben előnyhöz jutottunk.  Állás 13-20 ide. Második negyedben Osztovits Pali 6 támadó lepattanónál járt, aminek meg is lett az eredménye. Nagyban segített ez minket.  Az újra támadásokat már sikerrel fejeztük be. Amiből mindenki erőt merített, és kezdtünk magabiztosak lenni.  Állás 27-37 ide.

2. félidő
Harmadik negyedben az ellenfél elfáradt, és mi tartottuk továbbra is a tempónkat.  Játszottuk a saját játékunkat. Vagyis majdnem, mert Zsolti és a Csanád együtt, 4 percen belül,  4 triplát is a helyére süllyesztett. Nem nagyon volt ránk jellemző a tripla eső, de ez most szép volt.  Állás 35-51 ide. Záró részben mindkét társaság kiengedett, felszabadult játék volt már a végén.  Előnyünk kitartott, és magabiztosan megnyertük a mérkőzést.

Összegzés
Összességében jó szezonzáró mérkőzés volt. Remek hangulatban kezdődött, és ugyan olyan jól végződött. Köszönöm Mindenkinek az egész éves munkáját. Hajrá Kaszások!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Csernai Zoltán József
edző
Advertisement
Advertisement