Skip to content
Utánpótlás
2017. június 05. ,
Találatok: 2237


Jamboree-n a Kaszás Minik


Article Pic
Aranyérmes csapat

Akadémiánk mini korosztályos kiemelt fiú csapataival szemben minden évben elvárás a kimagasló edzésrészvételi arány és a szorgalmas edzésmunka, valamint az ebből adódó komoly technikai és taktikai fejlődés. Az elmúlt évekhez hasonlóan ez idén is arra az eredményre vezetett, hogy a Kaszás Minik fantázianevű egyesületi csapatunk meghívást kapott az ország legjobb csapatait felvonultató korosztályos Jamboree-ra. A tornának idén Debrecen városa adott otthont 2017. június 2. és 4. között. A 16 fiú csapatot felvonultató rendezvényen a résztvevő alakulatokból 4 csoportot képeztek. A 4 csoportban a csapatok tagjait összekeverték, aminek köszönhetően mindenki új, eddig ismeretlen csapattársakat és edzőket kapott. A különböző színek és kabalaállatok neveit kombinálva vicces csapatnevek születtek. A gyerekek jutalma a játékon kívül még az MKOSZ jóvoltából egy teljes garnitúra felszerelés is volt, amelyet a mérkőzések végén megtarthattak.

Akadémiánk játékosai a három nap alatt számtalan szemet gyönyörködtető megoldást mutattak be. Szívós védekezéssel, szemfüles szerzett labdákkal, kiváló átadásokkal, látványos cselekkel és kosarakkal segítették csapataikat. Mindannyian húzóemberek voltak, ezzel is egyértelműen bizonyítva azt, hogy megérdemelten választottak ki bennünket is a részvételre. Ami még talán ennél is nagyobb dicséretet érdemel, az a fiúk viselkedése volt. Az indulástól a torna végéig semmi gond nem volt velük, mindenhol ott voltak időben, rendben tartották a szobáikat, betartották a feléjük érkező kéréseket és odafigyeltek másokra és egymásra. Büszkék lehetünk rájuk emiatt is!

A számtalan emlékezetes élményt produkáló három nap végén minden gyermek aranyérmet és oklevelet kapott. Biztosak vagyunk benne, hogy a Debrecenbe utazó 14 játékosunk még sokáig örömmel gondol majd vissza az itt eltöltött időre. A részvételhez és a kiváló szerepléshez ezúton gratulálunk nekik, családjaiknak és az őket felkészítő népes edzőgarnitúránknak.

A szervezésért szeretnénk köszönetet mondani a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének, Debrecen városának és a Debreceni Kosárlabda Akadémiának. Megtiszteltetés, hogy ott lehettünk!

Kívánjuk, hogy a következő szezonban még több csapatunk eljusson egy ilyen rendezvényre. Ehhez nekik és a jelenlegi Kaszás Miniknek is már augusztusban komolyan kell venni a felkészülést. Az edzőtábor alig két hónap múlva kezdődik. Minden egyesületi játékosunk részvételére számítunk! Addig is jó pihenést kívánunk mindenkinek a nyárra!

Hajrá Kaszások!

Óbudai Kaszások
Kosárlabda Akadémia


Advertisement
Advertisement