Skip to content
Utánpótlás
2017. június 11. ,
Találatok: 2364


A Szuperdöntő 2017 eredménye


Article Pic
kivételes időpontban

Kivételesen az Óbudai Mini Kupa négyes döntője adott otthont az NB1-es mérkőzések félidei büntetödobó versenyei döntőjének. A döntőbe jutott mindenki, aki legalább egy alkalommal nyert ilyen félidei versenyt.

A döntőbe jutottak:
Ulicsnik Dóra (Női Gyermek), Kiss Csanád (Kaszás Minik, Békási Kobrák), Szurovecz Barbara (Mni Girls, Békási Rókák), Együd Emma (Női Gyermek), Kocsis Marcell (Gyermek I.), Kiss Koppány (Kaszás Minik, Békási Kobrák).

A korábbi évekhez képest igen kevesen jutottak a döntőbe, ami annak volt köszönhető, hogy a végső gőzelemre esélyes játékosok többször is nyertek ilyen kvalifikációs versenyt, amivel azt érték el, hogy az azonnali kiesési szabályok okán kedvezőbb, később kezdő pozíciókat foglalhatták el. A szuperdöntő végső párosát Kocsis Marcell és Kiss Koppány alkotta. Félő volt, hogy az ÓMK döntője késve kezdődhet csak el, mert a két döntős nem hibázott hosszú körökön keresztül a büntető vonalról, márpedig ezt a döntőt le kellett játszani, bármeddig is tart.

A végén - amikor már minden nézőnek golyózott a szeme a sok döntőbeli találat látványától - Kocsis Marcell (Gyermek I. csapat, edzője: Molnár Róbert) győzedelmeskedett a még minikorú Kiss koppánnyal szemben. Ez tőle is kiváló teljestmény volt.

A teljesítményükhöz gratlálunk, a győztesnek pedig külön is elismerésünket fejezzük ki!
Sok sikert a következő szezonban is!

Hajrá Kaszások Akadémia!
A verseny jövőre is folyatódik. De ki fogja nyerni?

Óbudai Kaszások
Kosárlabda Akadémia


Advertisement
Advertisement