Skip to content
Utánpótlás
2017. június 19. ,
Találatok: 2606


Augusztusi ÓMK edzések 2007-2008-2009


Article Pic
idén is folytatjuk a sikeres programot

Felhívjuk a jövő évi Óbudai Mini Kupa csapatok 2007-ben és 2008-ban (esetleg 2009-ben) született lány és fiú játékosai figyelmét arra, hogy akik nem tagjai a következő évi Kaszás Minik fiú- és a Kaszás Girls lány Kenguru Kupa csapatainknak (akiknek kötelező az augusztusi részvétel), azok is részt vehetnek a tudásuknak megfelelő edzéseken augusztusban, akárcsak a korábbi években. Mivel sokan jelezték az érdeklődésüket, azért folytatjuk ezt a programot idén is, tehát közkívánatra tartunk ilyen edzéseket.

Ennek a lebonyolítása napközis rendszerben történik az augusztusi hétköznapokon, tehát lesz egy délelőtti edzés, majd a gyerekeket edzői felügyelet mellett tartjuk és foglalkoztatjuk pihenésképpen (ebéd, csendespihenő, videózás stb), majd a második edzést követően a szülők értük tudnak jönni délután 3 óra után, de akár 4 órakor is. Így tudjuk biztosítani azt, hogy értelmes és aktív feladatokkal teljen a nyár utolsó hónapja a kicsik számára is és azt is, hogy a szüleiknek ne kelljen emiatt a munkájuktól távolmaradni. Emellett a gyerekek kosárlabda tudása is hatalmasat fog fejlődni (tessék csak megkérdezni a korábbi évek résztvevőit, de elég megnézni is őket).

Kérjük, hogy mindenki mielőbb jelezze érdeklődését az alábbi email címeken:
vandermeer "kukac" kaszasok.hu egyúttal az emil "kukac" kaszasok "pont" hu email címre is, annak érdekében, hogy a későbbiekben a kezdési időpontról tájékoztatást küldhessünk. Az biztos, hogy augusztus 1-jén kezdünk, reggel 8 órakor (érkezés 7:15-től lehetséges).

Várjuk tehát jelentkezésüket!

Óbudai Kaszások
Kosárlabda Akadémia


Advertisement
 

SZJA 1% - FONTOS TÁJÉKOZTATÓ

Advertisement
Advertisement