Skip to content
Utánpótlás
2017. szeptember 02. ,
Találatok: 831


Bemutatkoznak a Békási Gazellák


Article Pic
Új ÓMK csapat lányoknak

Örömmel tudatjuk mindenkivel, hogy akadémiánk beindítja a Békási Gazellák ÓMK projektjét az előző évben sikeressé vált Flamingók projekt után. Ezzel tovább erősítjük a stratégiánkat a női szakágunk fejlesztése érdekében. Ennek megfelelően már kettő kizárólag lány játékosokból álló ÓMK csapatot versenyeztetünk Akadémiánkon.

A Gazellák csapatának vezetőedzője Kováts Bence lesz lesz, aki az U11 és fiatalabbjátékosok felkészítése és versenyeztetése kapcsán már többéves tapasztalattal rendelkezik, így a lányok bizonyosan jó kezekben lesznek. A csapat a Bárczi Géza utcai iskola tornatermében fog közösen edzeni minden hétfőn és szerdán azzal a céllal, hogy még többet tudjanak a lányaink közösen készülni. A cél viszont de nem csupán az Óbudai Mini Kupa mérkőzésein történő helytállás, hanem a Kenguru Kupán is az elmúlt évinél jobb eredményt kell elérnünk.

A Kenguru Kupára viszont közösen kell készülni a Flamingókkal és a Római parti csapataink lányaival a Kaszás Girls akadémiai csapatunkban, ezért velük közös edzésekre is szükség lesz, amelyek a Szérűskert utcában kerülnek megtartásra az ügyesebb Flamingók és a többi ügyes nem Flamingó kislány számára. Így heti 3 edzése is lehet a lányoknak, de van, aki 4 edzést fog vállalni a hozzánk beérkező hírek szerint.

A jövőben tervezzük még, hogy Békásmegyeren és Csilleghegyen is újabb, tisztán lányokból álló csapatokat indítunk be, hogy minél több országos bajnokságra juthassunk ki a későbbiekben is a lányok, szüleik és akadémiánk nagy örömére.

A csapat az alábbi játékos kerettel kezdi meg az edzéseket, amelyhez további lányok csatlakozása várható a toborzási munkánk eredményeként.

Babay-Bognár Kinga
Czirkos Panka
Susán Rebeka
Bene Réka
Dancs Nikolett
Csicsvári Zelma
Henglár Zita
Gránicz Gréta 
Berecz Vivien
Keresztes Anna
Götz Kata Kincső
Printschler Krisztina

Hajrá Gazellák, Hajrá Kaszások Akadémia!


Óbudai Kaszások
Kosárlabda Akadémia


Advertisement
Advertisement