Skip to content
Egyesület
2017. szeptember 12. ,
Találatok: 1553


NB1-es érkezők


Article Pic
Az új kerettagok

Sokan kérdezték kikkel erősödött a keretünk, mert eddig csak a távozókról lehetett hallani. Hát hulljon le a lepel, kiket is igazoltunk, kik azok akik az NB1-es keretbe kerültek!
A kép némileg csalóka lehet, hiszen vannak ismerős arcok is köztük.

Érkezőink:
- Sebők Bence, aki a Duna túl partjáról teszi át székhelyét Óbudára, a Honvédból érkezik hozzánk. Belső posztokon várjuk tőle a lehető legtöbbet!
- Varga István, több év kihagyás után, döntött úgy hogy hiányzik neki az öltöző varázsa, NB1-es karrierjéből a Jászberényire emlékszik legszívesebben vissza.
- Naményi Márk, tavaly ezüstöt nyert a Veszprémmel, tanulmányainak köszönhetően került Budapestre, és hát a kosártól ő sem akart elszakadni, így minket választott, hogy megmutassa mit is tud a pályán!

Keretbe kerülőink:
- Kutrovich Bence, Kutró tavaly már két meccsen szerepet kapott. Idén viszont a keret szerves része lesz!
- Pintér Máté, korosztályában eddig is kiemelkedő volt, nyáron az EB-n a válogatott kezdőjéig repítette a szél, remélem a felnőtt mezőnyben is megállja majd a helyét!
- Szóráth Gergely, Gera is megkapta a lehetőséget hogy a felnőtt csapattal edződjön, eddig a felkészülési meccseken amikor lehetőséget kapott meg is hálálta ezt. Remélem a szezon során is találkozhatunk a csapatban a nevével.
- Korompai Ákos, bár Ákos sajnos a képre nem került fel, de a csapatban ő is ott van. Rá egy kisebb rehabilitáció vár a csuklótörése miatt, de itt van velünk és gyógyul minél gyorsabban, hogy újra 100%-osan tudjon edzeni!

Nagy Bálint
edző


Advertisement
Advertisement