Skip to content
Regionális Kadett Bajnokság
2017. október 21. , 10:00 1. forduló Regionális Kadett Bajnokság
Találatok: 699


Kadett csapatunk szezonkezdő győzelme!

Budafoki KK _ Kaszások Kadett I.
53 56


Helyszín: Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola
Vezette: Kapros Roland, Szabó István
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Budafoki KK 12 15 17 9 53
Kaszások Kadett I. 16 19 12 9 56
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Gálfalvi Balázs
1. félidő
Kadett  csapatunk megkezdte a szezont, és az első mérkőzés a Budafoki KK csapata ellen volt idegenben. Csapatunkban sok volt a beteg, ezért nem a legerősebb felállásunkkal érkeztünk. Első félidőben Gálfalvi Balázs parádésan játszott, és cipelte a hátán a csapatot. 17 pontot szerzett az első félidőben, a legerősebb félidőt láthattam tőle mióta ismerem! Balázs egész mérkőzéses statisztikája: 26 pont, 6 lepattanó, 3 gólpassz, 4 kiharcolt fault, 2 blokk. Bravó! Félidőre 8 pontos előnnyel mehettünk.

2. félidő
Harmadik negyedet ők nyerték, amivel visszakapaszkodtak. Védekezésbe már nem fektettünk akkora energiát, mint az első félidőben. Lassult a tempónk, lógtak a karjaink, nem segítettünk időben. Támadásban a tanácstalanság jellemzett minket.  Záró részre sikerült felszívnunk magunkat. Első sorban a védekezést tettük helyre. Ott maradtunk egész pályán, felszívtuk magunkat, és hajtottuk egymást. Meg is lett az eredménye, rengeteg labdát szereztünk. A támadásunk nem javult, de szerencsénkre az ellenfélé sem a jó védekezésünk miatt. Végeredmény 53-56 lett ide, és ez azt jelentette, hogy győztes mérkőzéssel sikerült megkezdenünk a szezont. Kiemelném még Osztovits Palit, és Jávorszky Patrikot. Pali az egész meccs alatt 11 lepattanót szerzett, abból 6 támadó lepattanó volt. Patrik pedig 9 lepattanót, és abból 4 támadó. Ketten együtt 10 támadó lepattanót szereztek. Ez azt jelentette, hogy 10-szer támadhattunk újra elrontott támadások után. Extra teljesítmény volt mindkettőjüktől! Nagyon pörögtek a srácok, de nem lehet teljes az örömöm velük kapcsolatban, mert a negyedik negyedre mindketten kipontozódtak. Meg kell tanulniuk faulthatáron belül játszani.

Összegzés
Összességében elégedett vagyok. Ugyan a sok beteg miatt hiányzott pár húzóemberünk, de a többiek szépen előléptek, és szép teljesítményt hoztak. Látszott az augusztusi alapozás eredménye, mi diktáltuk a sebességet, és bírtuk szuflával. Gratulálok mindenkinek! Hajrá Kaszások!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Csernai Zoltán József
edző
Advertisement
Advertisement