Skip to content
Kiemelt Junior Bajnokság
2017. október 21. , 11:00 4. forduló Kiemelt Junior Bajnokság
Találatok: 580


Még mindig várat magára az első

MAFC _ Kaszások Junior I.
76 65


Helyszín: Menyecske utca
Vezette: Nagy István, Makay Dániel, ellenőr: Bagi Károly
Nézőszám: 75
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
MAFC 27 19 11 19 76
Kaszások Junior I. 16 22 14 13 65
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Szóráth Gergely
1. félidő
Szokásos álmos kezdés, sajnos. 5 perc alatt sikerült egy félmeccsnyi előnyt adtunk nekik. Az első negyed 11 pontos hátránnyal zárult. Egyszerűen nem akart a 15. percig semmi sem változni, akkor végre rájöttünk hogy védekezéssel lesz esélyünk… 5 perc alatt a 16 pontot lefeleztük a szünetre, úgy hogy csak 7 pontot kaptunk ezalatt.

2. félidő
A második félidőben a védekezésünk elég rendben volt az elejétől kezdve, de a támadásban folyamatosan rossz döntéseket hoztunk, így csak közelebb tudtunk férkőzni. 53-50-nél voltunk a legközelebb, de sajnos Kutró rosszul érkezett egy ziccernél és már nem tudott pályára lépni, és nélküle nem volt esélyünk. A negyedik negyedben sajnos nem sikerült közelebb férkőzni, és ez csakis a támadásunk miatt volt. 11 lett a vége.

Összegzés
Nem akar ez összejönni. Szomorú vagyok, mert ma is volt esélyünk. Amikor védekeztünk a 15. perctől, onnantól miénk volt a meccs. Addig kaptunk 39-et, utána már csak 37-et 25 perc alatt… A 76 pont így nem vészes, viszont a 65 annál inkább… Sajnos megint előjött a felelősség passzolgatás, ami nem igazán tetszett.

Szombaton így aztán semmi mást nem tehetünk, ha bármit akarunk még kezdeni a kiemelt bajnokságban, hogy nyerünk! Nem lesz könnyű, hiszen a Szeged még veretlen, de nekik kell menni az elejétől! Gyertek szurkolni a felnőtt meccs előtt a junioroknak is!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement