Skip to content
Süni Kupa (U11)
2017. október 28. , 10:15 1. forduló Süni Kupa (U11)
Találatok: 605


Kemény volt a tempó, de jól bírtuk!

BLF Kenguruk _ Óbudai Kaszások (U11)
57 76


Helyszín: Göd, Petőfi Sándor u. 49.
Vezette: Erdélyi Dávid, Agós Gábor
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
BLF Kenguruk 21 10 4 11 11 57
Óbudai Kaszások (U11) 23 16 5 18 14 76
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Balázs, Orbó, Atilla és Alex
1. félidő
Az egyesület és a szülők támogatásának köszönhetően október utolsó hétvégéjén a Süni kupán vehettünk részt, amelyre meghívás útján jutottunk el. A gödi rendezésű torna első napján két mérkőzésünk volt egymás után. Először a BLF csapatával kerültünk szembe. Az első negyedben igazi adok-kapok folyt a pályán, de persze nem verekedős, ha nem kosaras módon. A két csapat összesen 44 pontot hozott össze, szerencsére a negyed végi hajránknak köszönhetően mi nyertük meg a negyedet. A második negyedben hasonló volt a tempó. Tőlünk már fegyelmezettebb védekezést láthattak az értünk szurkolók, támadásban viszont sok helyzetet hibáztunk el.

2. félidő
A harmadik negyedben végre nyugodtabban játszottunk, mint a meccs elején. A sokáig szoros játékrészt a végén tudtuk megnyerni higgadt és pontos büntetőzésünknek köszönhetően. Három megnyert negyed után a negyediket is szerettük volna behúzni. Az utolsó tíz percben is meg kellett küzdenünk minden helyzetért és pontért, és nagy csatában végül itt is győzni tudtunk. Ezen a tornán a mérkőzések végén dobtuk a büntetőket. Itt gyenguskának mondható öt találatot hoztunk össze, a pontosan célzó csapattagoknak gratulálok! Így végül 19 pontos győzelmet arattunk, megnyerve minden játékrészt. Bravó, fiúk!

Összegzés
Érdekes érzések maradtak bennem a mérkőzéssel kapcsolatban. Az ismeretlen környezet kapkodóvá és helyenként figyelmetlenné tett bennünket, sok helyezkedési hibát vétettünk és rengeteg tiszta helyzetet puskáztunk el. Mégis dobtunk 76 pontot. Többször elengedtük az ellenfelet egy-egy negyeden belül. Mégis megnyertük mind a négy negyedet. A küzdéssel tehát ezúttal sem volt gond. Nagy öröm ez nekem. Visszagondolva azt mondom, nem igazán emlékszem ellenfélnek passzolt, vagy pályáról kivezetett labdára. Az eddigi mérkőzésekhez képest sokkal jobban vigyáztunk a játékszerre, ami nagyon pozitív. A lepattanókat is jól szedtük, és sok labdát tudtunk szerezni. És talán az ellenfélhez képest a kondink is jobb volt, valószínűleg ennek köszönhető, hogy a negyedek vége általában nekünk sikerült jobban. (Nekik már a második meccsük volt ez, pihenő nélkül.) Több jó egyéni teljesítményt is láthattunk. Ezúttal Szabó Balázs ponterős játékát mindenképp kiemelném, Atilla, Alex és Orbó is remekül teljesített. A többieknek is jár a pacsi, hiszen ezt a sikert is együtt hoztuk össze. Hajrá Kaszások!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Medve Milán
edző
Advertisement
Advertisement