Skip to content
Süni Kupa (U11)
2017. október 28. , 11:30 1. forduló Süni Kupa (U11)
Találatok: 518


Legyőztük a házigazdát, irány a döntő!

Óbudai Kaszások (U11) _ Gödi SE Sasok
86 30


Helyszín: Göd, Petőfi Sándor u. 49.
Vezette: Erdélyi Dávid, Agós Gábor
Nézőszám: 50
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Óbudai Kaszások (U11) 28 19 5 12 22 86
Gödi SE Sasok 1 14 5 6 4 30
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Patrik, Milus, Endi, Dani
1. félidő
A második mérkőzésünkön a házigazda gödi csapat várt ránk. Az első negyedben egy meglehetősen apró ötössel jöttek pályára. Azt kérem a fiúktól, hogy igenis érvényesítsük a fizikális előnyünket. Ez remekül meg is valósult. Meg sem álltunk 28 pontig, mindezt úgy, hogy öten dobtak legalább négy pontot ebben a tíz percben. Igazi csapatmunka. A második negyedben sajnos inkább mérgelődnöm kellett. Az ellenfél már szinte „ugyanolyan méretű” gyerekekkel indult ellenünk csatába, de úgy érzetem, hogy technikailag fölényben kellene, hogy legyünk. A 22-es fiúval nem tudtunk mit kezdeni védő oldalon, támadásban pedig a negyed első felében szinte csak ügyetlenkedtünk. Az időkérést követően megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek, pillanatok alatt megléptünk, aztán a negyed végére újra visszaesett a játékunk. Figyelem, koncentráció és a tanult elemek alkalmazása. Ennyi kellett volna, hogy az első negyedhez hasonló produktumot hozhassunk ki magunkból.

2. félidő
A második félidőre kicsit változtattunk az ötösökön, ellenfelünk is módosított egy picit. A harmadik negyed így nem sikerült annyira jól. Amikor össze tudtuk azt rakni, hogy mikor-mit-miért és hogyan kell csinálni, akkor szép megoldások születtek, de arányaiban többször is eltalálhattuk volna ezt. A negyedik tíz percben újra sok kosarat tudtunk szerezni, sebességben és végrehajtásban is felülmúltuk a gödieket. A végén ismét öt büntit dobtunk be, ennél sokkal többre vagyunk képesek, ugye? Az eredmény 86:30, ismét négy nyert negyeddel. Ez azért fontos, mert ezen a tornán az számított, hogy ki nyer több negyedet. Ma ebből a szempontból maximumot nyújtott a csapat. Gratulálok!

Összegzés
Gyakorolni jöttünk elsősorban, ebből a szempontból nagyon hasznos két mérkőzésen vagyunk túl. Látszik az, hogy mennyit kell fejlődnünk még fejben. Ahogy korábban is írtam: figyelem, koncentráció. Minél előbb el kell oda jutnunk, hogy mindig mind az öt pályán lévő játékosunk tudja, hogy az adott szituációban mi a dolga a pályán (de még a pályán kívül is rengeteg a birkaság). Nagyon igyekeztünk ma segíteni egymásnak védekezésben, ami mindenképp előrelépés. Sok volt még benne a hiba, kicsit túlzott igyekezettel ügyeltünk a társak emberére is, emiatt szép számmal dobhattak büntetőt az ellenfeleink. Emiatt mégsem bánkódom, mert elkezdtünk változtatni. A dobásaink eredményessége is javult valamennyit, de még mindig rengeteg tiszta helyzetet hibáztunk el. Ezen a területen kicsit nekem kell türelmesebbnek lennem, mert egyelőre nem ezen dolgozunk elsősorban. Próbálunk még javítani a játékunk sebességén. Ezzel abszolút elégedett vagyok, ritkán vettem azt észre, hogy valaki sétálgat a pályán. Így jutottunk a Süni kupa döntőjébe! :) Kíváncsian várom, holnap mit alkotunk! Nagyon örültem Patrik bátor játékának, rajta kívül még számos jó egyéni teljesítményt láthattunk. Csak így tovább! Hajrá Kaszások!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Medve Milán
edző
Advertisement
Advertisement