Skip to content
Kiemelt Junior Bajnokság
2017. október 28. , 15:30 5. forduló Kiemelt Junior Bajnokság
Találatok: 510


Megszületett az első!

Kaszások Junior I. _ SZEDEÁK/A
79 74


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Bátovszki Zsolt, Simon Kristóf, ellenőr: Schäffer Béla
Nézőszám: 100
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Kaszások Junior I. 23 23 16 17 79
SZEDEÁK/A 23 21 17 13 74
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Gera és Kutró
1. félidő
Kezdtünk már jobban is a szezonban, de nem adtuk meg a szokásos előnyt ellenfelünknek. 1 pont kivételével Gera és Kutró szállította a pontokat, a védekezésünk is kezdett összeállni. Az első negyed egállal végződött.
A második negyedben Máté és Ármin is beszállt a gólgyártásba, a szuperül összeálló védekezésünknek köszönhetően 10 pont volt ide, amit sikerült másfél perc alatt 2-re redukálni butaságokkal...

2. félidő
Félidőben mondtam a srácoknak, hogy kétszer megtaláltuk mit kell csinálni, akkor csináljuk azt még egyszer azzal meg lehet a meccs. Persze a Szeged sem véletlenül volt eddig veretlen, így öldöklő csata alakult ki a parketten. De az előny maradt nálunk a negyed végéig.
A negyedik negyedben sem változott a képe a játéknak, küzdelmes játék volt. Végig ők futottak utánunk, és ezzel most élni tudtunk, és lezártuk a mérkőzést, ahogy kell, nem hagytuk hogy ők kezdeményezhessenek! Izgalmas végjátékot húztunk be!!

Összegzés
Végre győzelem! És nem is akármilyen, mert az eddig veretlen Szeged lett az áldozat, aki megtréfálta már a Debrecent is otthon, és idegenben a Honvédot!Nagyon kellett ez a győzelem már, végre elhittük, hogy van itt keresnivalónk!
A szokásos lepattanó hátrányt a szokásos mennyiségű eladott labdába hajszolással kompenzáltuk. Ettől függetlenül ezen fejlesztenünk kell, mert nem járja, hogy 20-al kevesebb lepattanónk van meccsenként!
Kutró és Gera hatalmas játszottak ma, de nem maradtak társak nélkül sem. Mindenki hozzátette a magáét!
Köszönjük, hogy ennyien kijöttetek szurkolni nekünk, és várunk titeket szombaton este 6-tól is, a következő meccsen!
Most kétszer a Szolnok következik egymás után, nyerni kell mind a kettőt, hogy megnövekedett önbizalommal visszavágjunk a Honvédnak 2 hét múlva!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement