Skip to content
Regionális Kadett Bajnokság
2017. október 29. , 10:00 2. forduló Regionális Kadett Bajnokság
Találatok: 646


Lefutottuk az ellenfelet!

Kaszások Kadett I. _ Százhalombattai KSE
85 54


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Győri Ferenc, Szőts Dávid
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Kaszások Kadett I. 18 16 15 36 85
Százhalombattai KSE 21 10 12 11 54
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Kaszások Kadett I. csapatkép
1. félidő
Következő Regionális bajnoki mérkőzésünket a Százhalombattai KSE ellen játszottuk hazai pályán. Első negyedben nehezen indult a játékunk. Első sorban a védekezésünk, ami nem működött megfelelően. Nem segítettünk időben, a labdán nem volt elég nyomás. Aludtunk még az első negyedben. Állás 18-21 oda. Második negyedben kezdtünk üzemi hőfokon égni, ott maradtunk egész pályán. Jó ritmust találtunk, és sikerült megfordítanunk a mérkőzés menetét. Félidő 34-31 ide.

2. félidő
  Harmadik negyedben az ellenfél beállt zónázni. Azt kértem a csapattól, hogy emeljük a tempót. Ne hagyjuk, hogy a zóna felálljon, fussuk le őket. A csapat megtudta csinálni, bírtuk szuflával. Köszönhető az eddigi elvégzett munkának. Negyedik negyedben teljesen felőröltük az ellenfelet. 36-11-es negyedet hoztunk. Köszönhető ez annak is, hogy nagyon jó a csapatunk állóképessége. Voltak még így is hibáink, de sikerült előre lépnünk, főként védekezésben.

Összegzés
Elégedett vagyok a látottakkal. Ezt a mérkőzést is csapatként nyertük meg, mindenki hozzátett a győzelemhez. Gratulálok Mindenkinek! Hajrá Kaszások!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Csernai Zoltán József
edző
Advertisement
Advertisement