Skip to content
Kadett/B Bajnokság [Bp]
2017. november 02. , 19:15 1. forduló Kadett/B Bajnokság [Bp]
Találatok: 490


Döcögős győzelem!

Malév SC _ Kaszások Kadett I.
56 67


Helyszín: Dr. Vilmos Endre Sporttelep
Vezette: Major Ádám, Zádeczky Zoltán
Nézőszám: 40
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Malév SC 15 20 8 13 56
Kaszások Kadett I. 16 17 25 9 67
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Bánki Ábel
1. félidő
Megkezdtük szereplésünket a Budapest Bajnokságban. Első mérkőzésünket a Malév SC ellen játszottuk idegenben. Első negyedet sikerült sok hibával elkezdenünk.  Nem találtuk a ritmust, se védekezésben, se támadásban.  Állás 15-16 ide. Második negyedben további gondjaink voltak főként védekezésben. Hiányzott belőlünk a tűz, nem voltunk elég kemények. Félidő 35-33 oda.

2. félidő
Harmadik negyedben helyre kellett tenni a fejeket. Átbeszélés után, sikerült felszívnunk magunkat, és több energiát mozgósítottunk a védekezésünkbe. A labdán volt nyomás, nem lógtak a karjaink, időben jött a besegítés. Legfontosabb változás az volt, hogy a csapat elkezdte egymást feltüzelni. Volt egy 5 perces szakasz, ahol azt mutattuk, amire igazán képesek vagyunk. Remélem következő mérkőzéseken tovább tudjuk tartani a gyilkos tempót, mint 5 perc. Állás 43-58 ide. Negyedik negyedben visszatértünk az első félidő formánkhoz. Szerencsénkre az ellenfél nem tudott változtatni érdemben az eredményen, és 56-67-es végeredménnyel megnyertük a mérkőzést.

Összegzés
Nyertünk, aminek örülök, de nem játszottunk jól.  Változtatnunk kell, ha komolyabb eredményeket akarunk elérni. Védekezésünkre nem szeretnék visszaemlékezni, mert azon az 5 percen kívül érdemben sokat nem tettünk hozzá a játékhoz. Kihagytunk ezer ziccert. Egy egyéni teljesítményt szeretnék kiemelni, Bánki Ábel pályafutása alatt először ért el kétszámjegyű pontot! Csak így tovább, most már ez a minimum innentől!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Csernai Zoltán József
edző
Advertisement
Advertisement