Skip to content
Pityke Kupa/ Gyermek Korosztály
2017. november 04. , 20:15 2. forduló Pityke Kupa/ Gyermek Korosztály
Találatok: 359


Fáradtan is nagy különbségű győzelem.

ACS Cluj N _ Kaszások (Gyermek I.)
20 81


Helyszín:
Vezette: Nagy- Pál Petre, Winkler Áron
Nézőszám: 60
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
ACS Cluj N 6 0 2 12 0 20
Kaszások (Gyermek I.) 24 24 4 13 16 81
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Printschler Bence
1. félidő
Az első meccsünk után 1 órán volt átérni a közpotni termbe vacsorázni, utána már kezdődött is a második csoport meccsünk a kolzsvári fiúk ellen. AZ elejétől kezdve magabiztosan és lendületesen játszottunk, sokszor sikerült indításból kosarat szereznünk. Balogh Matyi egyedül 16 pontot szerzett az első negyedben, de mindenki hajtott szépen, így 6-24-re nyertük az első játékrészt.  A második negyere sem változott a játék képe. Keményen védekeztünk egészpályán, ennek köszönhetően nagyon sok kosarat tudtunk szerezni könnyedén.  Printschler Bence 12 pontot szerzett ebben a negyedben, míg Martin 8-at, így 8-52 volt az állás a szünetben. 

2. félidő
Második félidő nagy részét leütés nélkül játszottunk, ennek is köszönhető hogy vissza estünk pontszerzésben, illetve nehezebben koncentráltunk a késői órákra. A végeredmény magabiztos 20-81 -es Kaszás siker lett végül.

Összegzés
A késői kezdés ellenére élénken játszottunk végig, sok futással.  A meccs után dobóverseny is volt még, amely versenyt Kiss Koppány nyert meg egy nagyon igalmas végjátékban. Gratula!!!!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Kováts Bence
edző
Advertisement
Advertisement