Skip to content
Pityke Kupa/ Gyermek Korosztály
2017. november 04. , 16:00 4. forduló Pityke Kupa/ Gyermek Korosztály
Találatok: 443


Küzdöttünk és győztünk !

Kaszások (Gyermek I.) _ BC Mures
61 57


Helyszín: Nagykőrös
Vezette: Sboller,Kovács
Nézőszám: 70
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Kaszások (Gyermek I.) 16 16 4 12 13 61
BC Mures 12 17 3 7 18 57
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Kiss Koppány Agád
1. félidő
Az első negyedben a Kopi, Csani, Matyi trió húzta a csapatot, amelynek köszönhetően a második ötösünk 4 pontos előnyből kezdhette a játékot. A második negyed elején még úgy tünt 10 fölött megléphetünk, de ellenfelünk az utolsó 3 percben visszakapaszkodott, így 32-29-re vezettünk a félidőben. 

2. félidő
A második félidőben néhol egészen szépen megcsinéátuk védekezésben amit megbeszéltünk, de a buta faltokat így is sikerült begyűjtenünk. Koppány 8 pontjának köszönhetően 11 pont is volt a különbség, de a marovásárhelyiek ismét visszakapaszkodtak és a meccs végén 2 pontra  voltak a cspatok egymástól. Martin azonban a végén nem hibázta el a büntetőit és kialakult a 61-57-es végeredmény. 

Összegzés
A negyedik meccsükre nagyon kifárataka fiúk, akik csere nélkül játszották végig mindeggyik összecsapásukat. Nagyon boldogak voltunk, hogy ismét sikerült nyerni, mivel mindenképpen szerettük volna megszerezni az 5. helyet magunknak.  Este Völgyesi Patrik, Kiss Csanád és Kárpáti Marcellé volt a főszerep, akik elindultak a korosztályos 3x3 bajnokságban és első mérkőzésükön pont a Marosvásárhely ellen léptek pályára, Ahogy a nagy meccsen, itt is győzni tudtak. Gratula mindenkinek, nagy győzelem volt!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Kováts Bence
edző
Advertisement
Advertisement