Skip to content
Pityke Kupa/ Gyermek Korosztály
2017. november 05. , 8:30 5. forduló Pityke Kupa/ Gyermek Korosztály
Találatok: 464


Vasárnap is nyerni tudtunk

Kaszások (Gyermek I.) _ Hornets Pisek
67 43


Helyszín: Nagykőrös
Vezette: Horváth Csongor, Nagy- Pál Petra
Nézőszám: 50
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Kaszások (Gyermek I.) 15 24 3 10 15 67
Hornets Pisek 14 10 3 13 3 43
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Pityke2017
1. félidő
Az utolsó napon mi nyitottuk a meccsek sorát 8:30-tol a központi termeben, de szerencsére sokkal éberebbek voltunk mint a szombat reggeli összecsapáson. Az első negyedben még fej- fej mellett haladtunk a csehekkel, Kiss Koppány és Balogh Mátyás felváltva húzták a csapatot, majd a második ötösünknek sikerült meglépni, így 13 pontos előnnyel fordulhattunk.

2. félidő
Sajnos a harmadik negyedet elvesztettük(10-13), köszönhetően a botrányos lepattanózásunknak, de az utolsó felvonásban már esélyt sem adtak a gyerekek a cseheknek. Nagy öröm, hogy a záró negyedben mindenki betalált , illetve okos védekezésünknek hála összesen 3 pontot kaptunk. A mérkőzés vége így magabiztos 67- 43-as Kaszás siker lett.

Összegzés
Szerettük volna győzelemmel búcsuzni az idei Pityke kupától és ez sikerült is. Annak ellenére, hogy az ötödik meccsünk volt és 8:30-kor kezdtünk, a gyerekek szépen küzdöttek. Hasznos volt számunkra a torna, hiszen kiderültek a hiányosságok egyéni és csapat szinten is, amiken dolgoznunk kell a jövőben hogy eredményesebb kosárlabdát tudjunk játszani. Külön öröm, hogy Kiss Koppány a 2006-os fiúk között megnyerte a dobóversenyt, illetve Patrik-Pirk Martin All-Star díja, amiért nagyon szépen megküzdött.  Gratula a srácoknak a 3 győzelemhez és az 5. helyhez.
Hajrá Kaszások!!!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Kováts Bence
edző
Advertisement
Advertisement