Skip to content
U20 Nemzeti Bajnokság
2017. november 03. , 16:00 7. forduló U20 Nemzeti Bajnokság
Találatok: 382


Ez még fájni fog

Motax Kc Pápa _ Kaszások Akadémia
103 97


Helyszín: Pápa
Vezette: Sebesi Gábor, Kiss István
Nézőszám: 50
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Motax Kc Pápa 18 32 34 19 103
Kaszások Akadémia 27 23 23 24 97
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Korompai Ákos
1. félidő
Jól kezdtünk, azt hittem minden szuperül fog ma menni. Voltak bealvásaink a védekezésbe, de elől egész jól kompenzáltuk ezt. Az első negyed végén 9 pontos előnyünk volt.
De a meccs innentől értelmetlenül kezdett folyni, kb. úgy dobálták a ziccereket, mintha edzésen a bábuk lennénk, amiket kerülgetniük kellett... Elképesztően lassan és körülményesen kosárlabdáztunk, így aztán a jó kis előnyünk a félidőre teljesen el is fogyott...

2. félidő
Sikerült úgy elkezdeni a félidőt, ahogy abbahagytuk, idétlen vállalások, ziccerig kísérések... Siralmasan kosaraztunk, és csak a jelét se láttam, hogy ki fogunk ebből valahogy kerülni... A 30-ik percben 84 kapott pontnál jártuk, ami szerintem elképesztően siralmas.
Javult a védekezés, de sajnos max. tűzoltásra volt elég a negyedik negyedben. Sajnos ezen sok mehet el...

Összegzés
17-el több támadásunk volt, amivel semmire sem mentünk. 50%-os büntető százalékkal megint csak nehéz meccset nyerni. Lehorgasztott fejjel keresztberakott kézzel és lábbal néztük a meccset.
Szomorú vagyok, mert ezt simán nyerni kellett volna.
Mostantól izzadhatunk mindenki ellen, hogy valahogy ezt felejtetni tudjuk. Ja és nyerni kell mindenki ellen! Jövő héten egy igencsak erős SMAFC ellen...

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement