Skip to content
NB1
2017. november 03. , 18:00 6. forduló NB1
Találatok: 449


Újra idegenbeli győzelem

Motax Kc Pápa _ Kaszások (NB1)
71 76


Helyszín: Pápa
Vezette: Suráni Gábor, Tóth Kálmán, Kéri István, ellenőr: Bognár Tibor
Nézőszám: 150
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Motax Kc Pápa 15 21 15 20 71
Kaszások (NB1) 17 26 21 12 76
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Varga István
1. félidő
A múlt heti hazai vereség után mindenképp javítani szerettünk volna, de Bence külföldön volt, míg Lóci a bokájára sérült meg, így 2 magassal kevesebben készültünk. Kemény védekezést szerettem volna, minél jobban limitálni őket, és abból indulni. Hátul sikerült is dolgunkat elvégezni, de a gyorsgólok nem akartak jönni. Készültünk, hogy zóna lesz, és tényleg, gyorsgólok hiányában azért volt gondom, vajon mire megyünk ellene. 17 dobott ponttal vezetni tudtunk a negyed végén.
A második negyedre aztán összeállt a támadás, ment a zsuga és ziccereztünk a zóna ellen, Pilu elképesztően osztogatta a labdákat, de hozzáteszem, végre bejutott hozzá, onnan már tényleg csak be kellett fejezni. A 2 pontunkra még 5-öt raktunk rá a félidőig.

2. félidő
Annyit kértem, hogy menjünk 10 felé, hogy egy kis nyugalom lehessen úrrá rajtam. És megcsinálták, végre úgy mentünk neki a negyednek, hogy stabilizáljuk az előnyt. A 3. negyed végére 13 pontunk volt!
Ezzel csak be kell sétálni a célig, gondolhatná az ember, ehelyett káosz lett 3 perc alatt a pályán. de csak 8-ig tudtak jönni, gyors időkérés, helyre is állt a rend 2 perc alatt 12 ide. De sajnos megint káosz következett és újabb 3 perc alatt egált csináltunk a meccsből. Pilu és Zsombi a padon 5 faulttal, akik eddig villogtak. De Laci előlépett, és két fault gól jóval lezárta a meccset. Kicsit Vámosz 2 kihagyott büntetővel borzolta a kedélyeket, de a meccset behúztuk!

Összegzés
Végre a védekezés! Nagyon ott voltunk, 31%-ra limitáltuk a mezőnydobásaikat. És nem adtunk nekik második esélyeket, hiszen a lepattanó harcot is nyertük 40-32-re. Az eladott labdák számán kell még csiszolnunk, és akkor még jobb lehet ez!
Pilu elképesztően játszott ma, 1 gólpassznyira volt a tripla-duplától, 10 pont, 11 lepattanó, 9 gólpassz, 27-es VAL index-el csúcsszuper!
Vámosz és Zsombi 36 pontja is nagyon kellett, de kivette a részét bőven Laci, Rejci, Kereszt és Máté is a munkából elől-hátul.
Remélem, a hétre is megmarad ez a lelkesedés, mert Sopronba is csak ilyen kemény védekezéssel lehet esélyünk!
Gratulálok a CSAPATNAK ami a teljesítményéhez! Csak így tovább!!!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement