Skip to content
Kiemelt Junior Bajnokság
2017. november 04. , 18:00 6. forduló Kiemelt Junior Bajnokság
Találatok: 526


Na ez igen!

Kaszások Junior I. _ Szolnoki Sportcentrum
106 60


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Jankovics Viktor, Sebestyén Richárd
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Kaszások Junior I. 22 31 22 31 106
Szolnoki Sportcentrum 31 10 9 10 60
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Pintér Máté
1. félidő
Tudtuk mit fognak játszani, hogy mennyire fegyelmezettek, de hogy így kezdjenek... Első negyed 11/8 hármast küldtek a helyére. Szerencsére nem törtünk meg közben, bár a versenyt ekkor még nem vettük fel tűzerőben, azért nagyon nem szakadtak el. Nyugtattam a fiúkat, hogy nem fognak végig így dobni, sőt hogy látszódjon ebbéli hitem, védekezést is váltottunk. -9 pontról 4 perc alatt 11 volt ide. Öröm volt nézni a játékunkat!

2. félidő
Megvolt az ellenszer már csak élni kellett vele, és minden egyes ember aki pályára került élt a lehetőséggel. Keményen és határozottan játszottunk, a harmadik negyedben 13 pontot, a negyedikben pedig még 20-at tettünk rá a különbségre. A végén két dolog volt még hátra, Máté összehoz e két gólpassz, és kié lesz a 100-ért a torta hozás lehetősége, Ricsi nagy bánatára Olivér a legjobbkor helyezte magát előtérbe! :-)

Összegzés
Egyetlen esetben tudok ülni a meccsen, ha azt látom amit szeretnék hosszú perceken át. Nem kell már javítani rajta, mert nincs mit, hanem mint egy jó rendező élvezi a munkájának a gyümölcsét, az előadást! Ma a második félidőben ez volt. Gáláztunk, élveztük a játék minden percét és minden elemét!
Máté tripla-duplája is nagydolog, mert nem mindennapi, de igazán azt emelném ki hogy 6-an voltunk 13 VAL felett! 44 mezőnykosarunkra 33 gólpassz jutott, és mindenki dobott pontot!
Újra a Szolnok következik majd, csak idegenbe, nem alszunk bele ebbe a győzelembe, mert nagyon kell csipkedni magunkat, ha feljebb akarunk kerülni, így győzni megyünk!
GRATULÁLOK a győzelemhez!!!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement