Skip to content
Eötvös Kupa, Nyíregyháza
2017. november 03. , 19:00 1. forduló Eötvös Kupa, Nyíregyháza
Találatok: 535


Eötvös Kupa - Első mérkőzés!

KK Star Novisad _ Kaszások Serdülő I.
91 80


Helyszín: Eötvös Terem
Vezette: Káré Gergő, Szulics Zsolt
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
KK Star Novisad 32 10 29 20 91
Kaszások Serdülő I. 13 32 21 14 80
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Orbán Patrik
1. félidő
Csapatunk részt vett az Eötvös Kupa Nemzetközi Fiú Utánpótlás Kosárlabda Tornán Nyíregyházán. Másodjára lett megrendezve a torna, tavaly is részt vettünk az eseményen, akkor 6. helyen végeztünk. 8 csapat vett részt a 3 napos rendezvényen. Képviseltette magát Románia, Szerbia, Szlovákia, és Magyarország.   Első mérkőzésünket a szerb újvidéki KK Star Novisad csapata ellen játszottuk. Jó mérkőzésnek ígérkezett, mert bemelegítésnél láttuk, hogy kemény ellenféllel kerültünk szembe. A szerb kosárlabdára jellemző keménységgel elkezdték a mérkőzést. Próbáltuk felvenni velük a versenyt, később kiderült, hogy a legerősebb ötösükkel kezdtek. Első negyed végén az állas 32-13 oda.   De aztán jött a második negyed. Azok a játékosok nem játszhattak, akik az első negyedben pályára léptek. Alacsonyabb szerkezettel jöttek ki. Jött a hidegzuhany az ellenfélnek. Negyed végére sikerült visszajönnünk a mérkőzésbe. A negyedet 10-32-re sikerült megnyernünk, ami azt jelentette, hogy 3 pontos vezetéssel mehettünk a félidőre. Félidő 42-45.

2. félidő
Második félidőben esze veszett harc vette kezdetét. Nagyon nagy volt iram, kemény, fizikális csata folyt a pályán. Mi nem szoktunk ehhez hozzá, felvettük a harcot velük, de nem tudtunk fault határon belül maradni. Tőlünk 4-en is kipontozódtak. Ezzel nincsen baj, ezek a gyerekek nincsenek hozzászokva az ilyen kemény játékhoz. Ilyenkor nem meglepő, hogy jönnek a faultok. A 4. negyed közepéig szinte egál volt, pár pont előnye volt az ellenfélnek. Mi teljesen elfáradtunk fejben, és testben is. Többen kipontozódtak, és jött egy 4 perces gólcsend. Nem tudtunk változtatni a mérkőzés menetén, felőrölt minket az ellenfél. Végül 11 ponttal behúzták előlünk a mérkőzést.

Összegzés
Összességében örülök, mert nagyon jó mérkőzést játszhattunk. Ebből nagyon sokat tudunk tanulni. Egy biztos a gyerekek megtettek mindent a pályán, és ezért mindenkinek jár dicséret! Ki tudnék emelni Mindenkit. Emelt fővel jöhettünk le a pályáról!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Csernai Zoltán József
edző
Advertisement
Advertisement