Skip to content
Eötvös Kupa, Nyíregyháza
2017. november 04. , 16:00 2. forduló Eötvös Kupa, Nyíregyháza
Találatok: 517


Eötvös Kupa - Második mérkőzés!

DKASC-SI _ Kaszások Serdülő I.
41 84


Helyszín: Eötvös Terem
Vezette: Sallai István, Szulics Zsolt
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
DKASC-SI 11 8 7 15 41
Kaszások Serdülő I. 26 15 32 11 84
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Dénes Kende
1. félidő
Második mérkőzésünket az Eötvös Kupán a Debreceni Sportiskola 2005-ös csapatával játszottuk. Nagyrészt idősebbek, és magasabbak is voltunk, tehát az előny nálunk volt. Mérkőzést magabiztosan kezdtük el, az első negyedben tetemesebb előnyt sikerült kiépítenünk. Sok labdát csentünk, gyors passzokkal sikerült előre juttatni a labdát, sok könnyű kosarat sikerült így szereznünk. Állás 26-11 ide. Második negyedben csökkent a tempónk. Védekezésünkkel nem voltak nagy gondok. Támadásban több ziccert is sikerült mellé lőnünk. Állás 41-19 ide.

2. félidő
Harmadik negyedben felpörgettük magunka, és sikerült lezárunk a mérkőzést. 32-7-es negyedet produkáltunk. 73-26 ide. A záró negyedet viszont sikerült elveszítenünk. Elbíztuk magunkat, tudtuk, hogy megnyerjük a mérkőzést, és ennek az lett az eredménye, hogy lassított a csapat, és pontatlanul játszott támadásban. Ezt nem szabad megengedi magunkat. A mérkőzésnek, akkor van vége, amikor a játékvezető lefújja a mérkőzést.

Összegzés
Ez a mérkőzés szombaton volt, összességében jó szombatot zártunk. Délelőtt ellátogattunk a nyíregyházi állatkertbe, délután meg játszottunk egy nyertes mérkőzést. Ez a győzelem azt jelentette, hogy vasárnap reggel a hazai NYKK Eötvös  csapatával játszottunk az 5-6 helyért.

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)



Csernai Zoltán József
edző




Advertisement
Advertisement