Skip to content
Eötvös Kupa, Nyíregyháza
2017. november 05. , 9:00 3. forduló Eötvös Kupa, Nyíregyháza
Találatok: 609


Eötvös Kupa - Harmadik mérkőzés!

NYKK Eötvös _ Kaszások Serdülő I.
60 89


Helyszín: Eötvös Terem
Vezette: Tóth Kitti, Szulics Zsolt
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
NYKK Eötvös 11 14 13 22 60
Kaszások Serdülő I. 16 29 22 22 89
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Kecskeméti Róbert
1. félidő
Az 5-6. helyért a hazai NYKK Eötvös csapatával játszottuk. Első negyedben nehezen indult a játékunk, kellett 5 perc, hogy megtaláljuk a gyűrűt. Negyed második felére sikerült felébrednünk, beindult a támadásunk. Negyed vége 11-16 ide. Második negyedben beindult a gépezetünk, emeltük a tempót, kint maradtunk egész pályán. Sok labdát szereztünk, és a ránk jellemző gyors passzokkal előre jutatott labdákból könnyű kosarakat szereztünk. Állás 25-45 ide.

2. félidő
Harmadik negyedben tartottuk a tempót. Szépen pörgött a társaság. Védekezésben a besegítés még mindig félénken jön, nem merünk elé állni a labdásnak. Állás 38-67 ide. Záró részben felszabadultan játszott a társaság. Azt kértem, hogy az eddig tanultakat alkalmazva játszanak, és élvezzék a játékot. A tempót emelték, szépen járt a labda. Labdán volt nyomás, sok labdát szereztünk. Társakat szépen megpasszoltuk.

Összegzés
A mérkőzést 60-89-es végeredménnyel megnyertük, és ez azt jelentette, hogy a második Nemzetközi Eötvös Kupán 5. helyen végeztünk. Ezúton is szeretném megköszönni az egyesület, és a szülők támogatását. Hozzájárulásuk nélkül nem vehettünk volna részt ezen a tornán. Köszönjük a szervezőknek a meghívást. Felejthetetlen élményekkel gazdagodhattak a gyerekek, és ez a legfontosabb.

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Csernai Zoltán József
edző
Advertisement
Advertisement