Skip to content
Hepp Kupa
2017. november 08. , 19:30 2. forduló Hepp Kupa
Találatok: 539


16 között a Hepp-kupában

Újpest-MT _ Kaszások (NB1)
67 80


Helyszín: Babits Gimnázium
Vezette: Goda László, Major Ádám
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Újpest-MT 18 12 18 19 67
Kaszások (NB1) 30 16 18 16 80
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Keresztesi Dávid
1. félidő
Máté kezdett pontgyártásba, majd Zsombi segített neki be, de hátul sorra estek a hármasok, így nem volt előnyünk. Gyors szerkezet és védekezés váltás következett, aminek a következménye 24-2-es futás lett, közte egy Kereszt 9-0-ás futással. Az első negyed végén egyébként 12, a második negyed közepén már 20 felett járt a különbség, a negyed végén kicsit zárkóztak de még így is 16 volt ide!

2. félidő
A támadási hatékonyságunk kicsit visszább esett, de nem éreztem hogy veszélybe lenne a meccs. Amikor kellett mindig tudtunk eg lélekemelő kosarat dobnunk! A harmadik negyed egál lett, így még mindig magabiztos előnyünk volt. Ha nem is brutál időkkel, de mindenki a pályára lépett végül, azaz bemutatkozott a felnőtt mezőnyben Márk és Ákos is! A végén egy palánkos hármassal az utolsó negyedet ők hozták így 3 ponttal...

Összegzés
Továbbjutottunk! Mindenki pályára lépett, és bár nem osztogattam a perceket túl bőkezűen, de akkor is 12 ember volt pályán.
Elején Máté villogott, utána Kereszt következett, Ketten dobtak 18 pontot az első negyedben.
Az első negyed végén, a második elején lerendeztük a meccset, és végig kontroláltuk utána az eredményt.
Gratulálok a győzelemhez, ezzel a 16-ba vagyunk, ahol a TF Bp. U23-as csapata fog következni. Összeszedett játékkal szerintem 8-ba kerülhetünk, de addig még a bajnokságban kell pár meccsen bizonyítani!!!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement