Skip to content
NB1
2017. november 10. , 17:30 8. forduló NB1
Találatok: 495


Egy félidőt bírtunk

SMAFC _ Kaszások (NB1)
100 78


Helyszín: Sopron, Krasznai Sportcsarnok
Vezette: Horváth Alajos, Tóth Kálmán, Kapusi Gábor, ellenőr: Nagy józsef
Nézőszám: 100
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
SMAFC 26 20 29 25 100
Kaszások (NB1) 23 20 13 22 78
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Pintér Máté
1. félidő
Szerettem volna, ha megint működik a védekezés, de valahogy az elejétől éreztem, hogy nem ezzel fogunk ma meccset nyerni. Sajnos az ember nem ment, folyamatosan ziccereztek a kicsik, fejben máshol jártunk. Szerencsére Máté hozta amit a kupán is kezdésnek, így tartottuk magunkat. Átálltunk zónára, ez picit lassította őket, de minket is, így maradt az egál körüli eredmény...

2. félidő
Egy jó harmadik negyed jól jött volna, de kijött sajna a fejben való elfáradás... A harmadik negyed közepére tulajdonképpen a különbség nem volt már csak adott, a győztes kiléte sajnos nem volt kérdés. A negyedik negyedre összeszedtük magunkat, de ez arra volt csak elég, hogy ne legyen nagyobb a különbség. Sajnos sima vereség a vége.

Összegzés
Fiatalok vagyunk és sok volt most a héten a két meccs. Nem bírtuk el fejben úgy érzem. Persze kellett a pénteki út is hozzá. Van ez így, nem kell szétesni most ettől.
Egyénileg Máté villogott, 16 pontot és 21 VAL-t  rakott a közösbe!, 16 évesen igazán megsüvegelendő ez!! Bence és Vámosz volt még, akik mérhetőbb teljesítményt nyújtottak, ketten 36 pont, 13 lepattanó.
És NB1-es meccsen is pályára lépett Márk és Ákos is!
Otthon most már viszont hozni kellene egy rangadót, a Salgótarján látogat hozzánk, ami nagyon nehéz meccs lesz, hiszen a 3 kiemelkedő csapat egyike az övék. Tehát séta galopp biztos nem lesz!
Számítunk rá, hogy jöttök szurkolni nekünk!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement