Skip to content
Egyesület
2017. november 16. ,
Találatok: 852


ALL STAR DZSEMBORI 2017 (DEC.30)


Article Pic
Indul a visszaszámlálás!

Idén is megrendezésre kerül a Kaszások ALL STAR Dzsembori. Ez lesz a 12. alkalom, amelyen az utánpótlás korosztályok legszorgalmasabb játékosai jutalomként közös csapatokban játszhatnak mérkőzéseket az NB1-es csapatunk játékosaival, és ahol mindenki családjával közösen érezheti jól magát.

Az esemény idén DECEMBER 30-án szombaton kerül megrendezésre reggeltől késő délutánig (egésznapos családi rendezvényt tartunk, mint minden évben).

A programban idén is a 3 ALL STAR meccsen kívül szerepel az elmúlt években oly nagy sikert aratott  3 Labda Verseny (családi és nem családi kategóriák), valamint az egyéni (junior alatti) és csapatszintű büntetődobó versenyek is lesznek. A csapat büntetőzés versenyen a játékosaink számára a saját csapatukban a részvétel kötelező (tehát azoknak is, akik nem kerülnek all start csapatba).
 
Idén szákoló bajnokság helyett bemutatkozik a SHOOTING STARS játék, amiről később adunk tájékoztatást.

FIGYELEM!
Mindegyik egyesületi csapatunk legalább 3 csapattal kell részt vegyen a 3 labda versenyen, ide értve az ÓMK miniket is (nekik többlet pontokat adunk a 3 labda mérkőzéseken segítségként). Emellett természetesen idén is többletpontokkal támogatjuk a tisztán családi csapatokat is! Továbbá fontos, hogy az összes utánpótlás korú All Star játékosnak is részt kell vennie a 3 labda versenyen is egy csapatban a csapattársakkal vagy a családtagokkal, ellenkező esetben nem játszhatnak az all star mérkőzéseken.

Cégek és magánszemélyek jelentkezését kérjük
és reméljük egyesületünk szülői gárdájából és más támogatóinktól a lebonyolítási költségek fedezése és a sportolóink ajándékozása és díjazása céljából. Kérjük az erre nyitottakat, hogy vegyék fel a kapcsolatot egyesületünkkel a következő telefonszámon: 06 20 924 4344.

Idén is a csapataink edzői fogják saját játékosaik közül kijelölni azokat, akik abban a megtiszteltetésben és jutalomban részesülhetnek, hogy az NB1-es csapatunk játékosaival játszhassanak egy közös csapatban egy villámtornán.

Jelen cikknek egyik legfontosabb küldetése az, hogy ismertessük azokat a feltételeket, amelyek alapján felmerülhet valakinek a neve az all star játékosok között:
1. Minimum 80%-os edzésrészvételi mutató a szezon elejétől fogva;
2. Részt vett az augusztusi alapozó edzések legalább 90 százalékán;
3. Fegyelmi problémák nem merültek föl a jelölttel szemben augusztus óta sem edzésen, sem mérkőzésen;
4. Hozzáállásbeli problémák nem merültek föl a jelölttel szemben a szezon kezdete óta;
5. 2017. december 12-én nem áll bukásra egyetlen tantárgyból sem az iskolájában.

Továbbra sem azok a játékosok kerülnek kiválasztásra, akik mérkőzésen kizárólag a támadásokban veszik ki a részüket a csapataik sikereiből. Idén is a hajtós és szorgalmas játékosokat részesítjük előnyben (e kettő poersze egybe eshet). Akik e feltételeket teljesítik, jó eséllyel pályáznak a részvételre, de a helyek száma limitált, így meg kell küzdeni értük! Most is nagy buli lesz, kár lenne kihagyni! A csapatok edzői jelölési "döntetlen esetén" tarthatnak az érintettek között megmérettetést edzésen a döntés érdekében.

Büntetődobó Csapatverseny!!!

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a részvétel a büntetődobó csapatversenyen MINDEN JÁTÉKOSUNK számára kötelező. Ezt úgy kezeljük, mint egy hivatalos mérkőzésen történő kötelező részvételt, még az ÓMK-n játszó minik esetében is, különösképp, mert a verseny győztesei között volt már gyeremek és ÓMK mini csapat is a Dzsembori történetében, hiszen a kicsik az esélyeit kiegyenlítjük a szabályainkkal. Senki ne fossza meg a gyermekét egy ilyen élménytől!

ÓMK BAJNOKI BÓNUSZ-PONTOZÁS:
Azok az ÓMK mini csapatok, amelyek elérik vagy meghaladják a 10 főnyi részvételi számot a büntetődobó csapatversenyen (és tartják ezt amíg versenyben vannak), plusz bajnoki pontot fognak kapni az Óbudai Mini Kupán. Akik emellett az első 3 helyezett közé kerülnek, azok további pontokat kapnak majd, amennyiben a verseny végéig folyamatosan legalább 10 fővel versenyeznek. Ha ismét mini csapat nyerné a versenyt az összesen 20 pontot is szerezhet, amit az ÓMK tabellához adunk hozzá. Így a tabellán hátrébb állók előrébb kerülhetnek.
Szeretnénk, ha idén minden mini és idősebb csapatunk is megfelelő létszámal jelenne meg.

A KORÁBBI ÉVEK KASZÁSOK ALL STAR CIKKEI ITT OLVASHATÓK!


Jó versenyzést, jó tanulást, valamint sok sikert kívánunk az ALL STAR csapatokba vágyó játékosaink számára! A rendezvényen várjuk minden játékosunkat és családtagjait!

Hajrá Kaszások!

Óbudai Kaszások
Kosárlabda Akadémia
Kapcsolodó videó:


Az elmúlt évi rövid videók gyűjteménye


Advertisement
Advertisement