Skip to content
Kenguru Kupa - Bp. Régió
2017. november 18. , 11:00 2/2. forduló Kenguru Kupa - Bp. Régió
Találatok: 481


Szép játékkal

Török Sasfiókák _ Kaszás Girls (U11)
34 73


Helyszín: Tüske Csarnok -2. terem
Vezette: Varga Fanni, Matóczay Erzsébet
Nézőszám: 40
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Török Sasfiókák 8 5 5 8 8 34
Kaszás Girls (U11) 16 24 4 11 18 73
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Kaszás Girls U11
1. félidő
Egy meccs szünet után jött a Török Safiókák elleni mérkőzés. 
Támadásban nem volt problémánk, könnyen jutottunk el a gyűrűig. Védekezésben egyre szebben valósítottuk meg a megelőzést, és végre ha felvette a labdát a támadó érkeztünk és elvíttük a passzokat. Voltak benne hibák, így ha elszúrtunk egyszer egyszer egy helyezkedést abból kaptunk kosarakat. A második negyed parádés volt, sokszor be se tudták dobni a labdát, könnyen szereztük a kosarakat. 

2. félidő
A büntetőknél megint pontatlanok voltunk, 4 találatnál mindenféleképpen többet kell szereznünk. Erősebb ellenfelek ellen minden pontra szükségünk lesz. A harmadik játékrész egál közeli eredménnyel zárult, sem védekezésben sem támadásban nem hoztunk extrát. A végén még 10 pontot tettünk rá. 

Összegzés
Gratula a győzelmekhez, mindkét meccsen nagyon magabiztosan nyertünk. Örülök, hogy mindenkinek sikerült előrelépnie a múltkori fordulóhoz képest, csak így tovább !!!
Sokat javultunk, rengeteget fejlődtünk , de ennél még többre lesz majd szükség, főleg védekezésben. Folytatni kell a megkezdett munkát, a következő fordulóig 3 hetünk van, addig javítani, finomítani kell  a dolgokon, ugyanilyen szorgalommal, töretlen lelkesedéssel!Hajrá Lányok! Hajrá Kaszások!!! 

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)van der Meer Loránd
edző
Advertisement
Advertisement