Skip to content
Kiemelt Junior Bajnokság
2017. november 18. , 13:30 8. forduló Kiemelt Junior Bajnokság
Találatok: 440


Kár a végéért...

Kaszások Junior I. _ Budapesti Honvéd
69 88


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Jankovics Viktor, Sebestyén Richárd, ellenőr: Schäffer Béla
Nézőszám: 100
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Kaszások Junior I. 22 15 20 12 69
Budapesti Honvéd 25 20 17 26 88
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Pintér Máté
1. félidő
Elég jól kezdtünk, betermeltünk gyorsan 7 pontot, Viszont sajnos hátul folyamatosan második esélyt hagytunk nekik, és éltek is vele, hiszen nagyrészt 1-0 ziccereket kellett így dobálniuk. 3 pont volt oda a negyed végén.
Sajnos az első negyedhez képest, most ők kezdtek jobban, és kialakult egy 7-10 pontos differencia, amit képtelenek voltunk eltűntetni a félidőig. 8 pontos hátránnyal mentünk szünetre.

2. félidő
Zónába álltak át, ami ellen nehezen találtuk az első pár támadásban a megoldást, közben már 10 fölé is nőtt a különbség. A negyed közepe fele aztán megtaláltuk a kulcsot, és üres dobásokat sikerült összehoznunk, leginkább Máté tripláira építve, 4-et is betermelt a negyedben! Már csak 5 pont volt oda.
A negyedik negyedben aztán Máté külső produkciója miatt másra kevesebb figyelem hárult, így 2 perc után már nálunk volt az előny, 65-64-nél. Váltottak, mi pedig lefagytunk, rosszabbnál-rosszabb helyzetkiválasztások, és védekezésben teljes megsemmisülés. Átrohantak rajtunk. A vége sima, oda...

Összegzés
Elképesztő hangulat volt a meccsen. Szülők és szurkolók mindkét oldalon! Nagy élmény lehetett a pályán lenni, mert mindkét oldal egy percig sem volt csendben!
A meccs színvonala is azt gondolom magas volt, talán a játékvezetők ijedtek meg a legjobban, mert ide-oda tévedtek folyamatosan, és ezt mindkét oldal nehezen viselte...
Gera nélkül a rotációnk nem volt az igazai, de mindenki vissza akart vágni az első meccsért, és szerencsére nem csapott át görcsösségbe se ez.
Sokat hibáztunk a végén, többek között én is, nem jól kezeltem egyáltalán a szituációt, de az vitathatatlan hogy a szívünk végig a pályán volt, és ezt nagyon tisztelni kell!
Gratulálok a Honvédnak a győzelemhez, mert a végén felénk tudtak kerekedni!
Büszkeségként kell megélni, hogy a legyőzésünk ekkora örömöt jelent az ellenfelünknek, mert ez azt jelenti, hogy már nem lesajnált csapat vagyunk!
Szerdán jön a Nyíregyháza, és ha szeretnénk odaférni a 4 közé, akkor jó lenne, megcsípni őket!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement