Skip to content
Serdülő/B Bajnokság [Bp]
2017. november 18. , 10:00 2. forduló Serdülő/B Bajnokság [Bp]
Találatok: 758


Itt az első győzelmünk!

MAFC/C _ Serdülő Reménységek
48 95


Helyszín: Menyecske u. Általános Iskola
Vezette: Steiner Máté, Török Béla
Nézőszám: 40
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
MAFC/C 5 19 9 15 48
Serdülő Reménységek 27 37 19 12 95
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Szabados Benjámin
1. félidő
Második mérkőzésünket a MAFC/C csapata ellen játszottuk idegenben. Első negyedet Szabados Beni vezérletével magabiztosan megnyertük. Labdáson volt nyomás, sok labdát csentünk. A támadásban szépen járt a labda, és az ügyes befejezések sem maradtak el. Állás 5-27 ide. Második negyedben védekezésben már nem villogtunk. Nehezen indult a játékunk ezen része. A gyerekek szerintem ebben a negyedben úgy gondolták, hogy a legjobb védekezés a támadás. Majdnem elértük a 40 dobott pontos határt. Asztalos Kende, Marossy Barni, Vermes Örs, Virágh Zsombi és Hegedűs Kristóf voltak az elkövetői a kosárzuhatagnak. Állás 24-64 ide.

2. félidő
Második félidőben a tempót továbbra is mi diktáltuk. Gyorsan játszottunk, megpasszoltuk szépen a társainkat. Öröm volt nézni. Állás 33-83 ide. Zárórészben elkezdtünk kapkodni. Becsülettel átdobáltuk a gyűrűt. A negyedet elvesztettük, de a mérkőzést magabiztosan megnyertük. Végeredmény 48-95 ide.

Összegzés
Látok előre lépést több mindenben. Esélyesként magabiztosan behúztuk ezt a mérkőzést. A mieink augusztus 1 óta keményen dolgoznak, a munka gyümölcse érezhetően kezd beérni.

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Csernai Zoltán József
edző
Advertisement
Advertisement