Skip to content
Kiemelt Junior Bajnokság
2017. november 22. , 18:30 9. forduló Kiemelt Junior Bajnokság
Találatok: 498


Már megint a végén ment el...

Kaszások Junior I. _ Nyíregyházi Sportcentrum/A
85 90


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Kozma Balázs, Csoma Viktor, ellenőr: Dernei Gábor
Nézőszám: 50
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Kaszások Junior I. 25 21 23 16 85
Nyíregyházi Sportcentrum/A 25 25 14 26 90
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Pintér Máté
1. félidő
Dani szólt, hogy megsérült a kondiba tegnap. Ákos nem is edzett, mert a Honvéd ellen kapott egyet és csak sántikálgat. Gera meg 2 hete beteg, a meccseken visszaesik, mert nem lehetne erőltetnie még a mozgást. Tehát van baj bőven. De sebaj nekik kell menni, mert ha nyerünk az egy hatalmas lépés lehetne a célunkért. Ehhez képest 1000-en a vérnyomásom két perc alatt, annyit hibázunk hátul... A megbeszélteknek nyoma sincs a pályán sajnos. Az időkérés után rendezzük a sorokat, Máté és Kutró jól bontja a védelmet és vannak könnyű góljaink, de sajnos hátul még mindig alszunk. Egál első negyed.
Futások sorozata lett a második negyed, megléptek, utolértük őket megléptek még egyszer, de megint ledolgoztuk majdnem 0-ra a különbséget. Sajnos a második esélyből éltek a negyedben.

2. félidő
Két perc és egált csináltunk a meccsből, sőt az egyik legjobbjuk egy buta szabálytalansággal, ami neki a második volt már ebből, a kiállítás sorsára jutott. Letámadásunk igen jól működött, sorra szereztük a labdákat és nem nagyon volt válaszuk rá, 7 pont volt ide. De ekkor jött a mi drámánk, Máté egy labdáért ugrott és kiugrott a válla. Borzasztó volt, rohantam hozzá, mert láttam, hogy nagy a baj. A negyedet még 5 pontos forral fejeztük be.
Beálltak zónába, és sajnos nem a megfelelő fegyvereket használtuk, folyamatosan hibáztunk, és ezt a sokkal nagyobb rutinnal rendelkező ellenfelünk meg is büntette. A végén még felcsillant az esély, de sajnos az újabb védekezésbeli hiba megpecsételte a sorsunkat. 5 pontos vereség a vége.

Összegzés
Máté jól van, visszarakták a vállát, ki kell hagynia pár meccset, de szerencsére nem a legkomolyabb baja lett!! Mielőbbi jobbulást kívánok innen is neki!
Sajnos hatalmas sanszot szalasztottunk el. Minden esélyünk megvolt a meccset megnyerni. De elpackáztuk. Nagyon sok a hiba, és mind nem képességbeli hiba, hanem inkább fejben érzem ezeket a dolgokat. Kevés a tapasztalatunk ilyen meccseken.
Máté és Kutró kiemelkedett ma a többiek közül, de megint ki kell emelni a csapatot, mert hatalmas szívvel játszottunk újra!
Sokat fejlődünk, és ennek örülök a legjobban, és hiszem hogy fog látszódni eredményben is lassan!
Az "A" tervnél vagyunk még mindig, nem adjuk lejjebb!!!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement