Skip to content
U20 Nemzeti Bajnokság
2017. november 24. , 15:30 10. forduló U20 Nemzeti Bajnokság
Találatok: 441


Végre jól zártuk le a meccset

Tiszaújvárosi Phoenix KK _ Kaszások Akadémia
78 85


Helyszín: Tiszaújvárosi Sportcentrum
Vezette: Marton Péter, Sörlei Attila
Nézőszám: 50
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Tiszaújvárosi Phoenix KK 20 16 27 15 78
Kaszások Akadémia 19 24 16 26 85
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Reiter Bence
1. félidő
Ellenfelünk szépen bekezdett, 16-6-nál kértem egy időt, hogy esetleg kezdjünk el kosarazni a mai meccsen... Védekezzünk, szedjünk lepattanót, mivel eddig azt nem sikerült, és próbáljunk indulni belőle. Az eredménye az lett hogy 1 pontra zárkóztunk a negyed végéig.
A második negyedben javult a védekezés, jobban ment a pattanózás is hátul, így aztán 7 ponttal már mi vezettünk a félidő végén!

2. félidő
Elképesztően gyengén kezdtünk ismét, jött szokásos U20-as második félidő, elől siralom, hátul borzadály. A 9-ik percre már 7 volt ott az előny, de szerencsére a negyed végéig valamennyire összekaptuk magunkat.
A negyedik negyedben Gera és Zsobi közösen elért 15 pontjával egálra hoztuk, majd Rejci és Vámosz kosaraival le is zártuk a meccset.

Összegzés
A végjátékkal elégedett lehetek, mert végre mi jöttünk ki jól belőle, de azért erre rá is szolgáltunk. Sajnos volt két szakasz is, amikor értelmetlenül, hagytuk őket szabadon kosarazni, és ez kétszer 10 pont körüli előnyt jelentett nekik. De ma Pápa, és Sopron után nem maradtunk a gödör alján, Gera és Zsobi felváltva hozták a pontokat, és Vámosz is a legjobbkor talált be! Rajtuk kívül Rejci brutál dupla dupláját (12 pont, 13 lepattanó) kell kiemelni, amihez még volt 6 szerzett labdája is!
Csak így tovább srácok, mert van mit kijavítani bőven!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement