Skip to content
Óbudai Mini Kupa
2017. november 25. , 8:00 3. forduló Óbudai Mini Kupa
Találatok: 349


Reggeli siker!

Dűlői Hősök _ Békási Ördögök
38 13


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Kovács Gedeon,Gálfalvi Balázs
Nézőszám: 50
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Dűlői Hősök 14 8 4 4 8 38
Békási Ördögök 0 4 5 2 2 13
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Hősök
1. félidő
A 3. ÓMK fordulót szombat reggel 8 órakor kezdtük. A csapatot nem rég vettem át Zsuzsival Bence „bácsi” -tól, ezért még nem volt elég alkalmam megismerni őket és a gyerekek se ismertek engem.  Az új kapcsolatunkra tekintettel különösebb elvárásom nem volt a gyerekektől, egyszerűen kíváncsi voltam, hogy ki mire képes éles meccs szituációban.
Az első negyed pontjait nagyrészt Patrik szállította, ám voltak még rajta kívül is eredményes játékosok. A második negyedben is hoztuk a kötelező teljesítményt és sikerült az ezért járó pontot is bezsebelni.


2. félidő
A félidei büntetőkben még javulnunk kell. Ha ott akarunk lenni erősebb csapatok mellett is, akkor 4 bedobott az kevés!  Remélem, ezen majd tudunk javítani! Aki bedobta, annak gratulálok!
A harmadik negyedben a nagy különbség miatt a Kaszás mini játékosok pihenőt kaptak. Nagyon tetszett, hogy így is meg tudtuk nyerni a negyedet. Örültem, hogy sokszor megszereztük a labdát és helyzetig is eljutottunk. A pontos befejezés majd a sok gyakorlással együtt jön! Az utolsó negyedben is sikerült több pontot szereznünk, mint az Ördögöknek, így a negyedekért járó 4 pont is a miénk lett.


Összegzés
Összességében tetszett, amit láttam és remélem, hogy erősebb csapatok ellen is ilyen ügyesen fogunk játszani. Amivel nem vagyok elégedett, az a mérkőzésen lévő rend és fegyelem. Sokkal jobban kell odafigyelni és koncentrálni egy mérkőzésen, fontos, hogy fejben is mindenki ott legyen!!!
Azért gratulálok minden Hősnek, sikerült begyűjteni a kötelező pontokat!!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Korompai Zsolt
edző
Advertisement
Advertisement