Skip to content
Edzőmérkőzés
2017. november 26. , 10:30 4.forduló forduló Edzőmérkőzés
Találatok: 470


ELSŐ GYŐZELMÜNK!!!

Kaszás Tornyok _ MALÉV Zsiráfok
95 31


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Havas Gábor, Bános Csaba
Nézőszám: 60
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Kaszás Tornyok 33 16 24 22 95
MALÉV Zsiráfok 7 8 5 11 31
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Fodor Ágoston
1. félidő
Első negyedben úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy azt megálmodtuk. Rendkivűl nagy iramot diktáltunk, amely 2-3 perc alatt szétzilálta ellenfelünk védekezését. Nagyon jó százalékban használtuk ki a helyzeteinket. A második negyedben egy kicsit gyengébben indultunk, de igy is tovább tudtuk növelni előnyünket.Helyzeteinket elügyetlenkedtük, türelmetlenül játszottunk.Kicsit darabosak voltunk.

2. félidő
Második félidőben is tovább tudtuk vinni az első félidő tempóját. Nőttön-nőtt előnyünk. Mindenki hozzá tudott tenni a játékhoz, minden negyedet megnyertünk. Nagyon jó dobószázalékokat értünk el. A több pontot elért játékosok egytől-egyig 50- és 75 % körül dobták a ketteseket.

Összegzés
Az edzéseken mutatott jó hozzáállásunk végre kijött mérkőzésen is. Magasan tudtuk tartani a figyelmünket, mindenki győzni szeretett volna. Nagy energiákat mozgositottunk a siker érdekében. Magas százalékban értékesitettük a ziccereinket, amire még nem volt példa eddig. Közel 40 szerzettlabda, 20-20 lepattanólabda megszerzése jelezte javuló védekezéseinket, öszpontositásunkat.Ezekután gördülékenyebben tudtunk támadásokat vezetni, sportszerű- és jól küzdő ellenfelünkkel szemben. A mérkőzésen mindenki dicséretesen teljesített! Ha dolgozunk, van eredmény. Hajrá, igy tovább!!!Fodor Ágoston újoncként 15 pontot ért el, Korpás Máté egyéni pont csúcsot regisztrált (36). Gratulálok!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Mészáros László
edző
Advertisement
Advertisement