Skip to content
Serdülő OB - Alapszakasz
2017. november 26. , 10:00 4. forduló Serdülő OB - Alapszakasz
Találatok: 615


Odatettük magunkat

GÖDI SE _ Kaszások Serdülő I.
67 100


Helyszín: Zrínyi Miklós Gimnázium
Vezette: Gaál Norbert, Paulus Bence
Nézőszám: 40
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
GÖDI SE 13 26 14 14 67
Kaszások Serdülő I. 27 28 29 16 100
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Varsányi Áron
1. félidő
Következő regionális mérkőzésünket a Gödi SE csapata ellen játszottunk. Első negyedet úgy kezdtük el, ahogyan azt kell. Első 3 perc után már 8 ponttal vezettünk. Kint maradtunk egész pályán, védekezésben oda tettük magunkat. Aminek meg is lett az eredménye, jó ritmust találtunk, és a másik oldalon is eredményesek tudtunk lenni.  Negyed végén 27 – 13 ide. Második negyedben támadásban továbbra is nagyon aktívak voltunk. Szerencsére eredményesen. Második hadtestületünk már nem tudta olyan jól tartani az ellenfelet, mint az elsőn. Védekezést nem tudták megoldani. Félidő 55 – 39 ide.

2. félidő
Harmadik negyedben sikerült egy megnyugtató távolságra növelni az előnyünket.  Besegítésünk védekezésben még mindig félénken jön, ha jön. De azért voltak bíztató jelenetek a pályán. 84 – 63 a negyed végi állás. Záró részben a megnyugtató különbség miatt, kiengedtünk fejben. Jöttek az apró hibák. Ziccereinket már nem értékesítettük olyan százalékban, mint előtte. Mérkőzés menetén már nem tudtak változtatni, 100 - 67-es végereménnyel zártuk a mérkőzést.

Összegzés
Kiemelném Varsányi Áront, és Orbán Patrikot. Nagyon aktívak voltak mindkét oldalon. Áron két triplát is értékesített, ami után kénytelenek voltak közel menni hozzá védekezésben. Utána szépen megverte az emberét, és bentről volt eredményes. Csak így tovább!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Csernai Zoltán József
edző
Advertisement
Advertisement