Skip to content
U12 Budapesti Régió
2017. december 02. , 10:40 3/2. forduló U12 Budapesti Régió
Találatok: 560


Második félidő a mienk volt

Herceghalmi Tigrisek _ Kaszás Girls (U12)
38 49


Helyszín: Tüske Csarnok -1. terem
Vezette: Csoma Viktor, Németh Kitti
Nézőszám: 40
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Herceghalmi Tigrisek 15 8 4 2 9 38
Kaszás Girls (U12) 12 10 5 12 10 49
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Hanna és Panka
1. félidő
Második meccsünk egy szünet után folytatódott. A Herceghalom nagyon megverte az ELITE-t így kiváncsian vártam mire megyünk ellenük. Tavaly kétszer is szoros meccsen sikerült legyűrnűnk őket. Az ellenfélben tiszta 2006-os fiúk voltak, fizikailag előnyben voltak. 
Az első negyedben nagyon sok hibát vétettünk, ezekből gyors kosarakat kaptunk. Rossz helyezkedések, ívelt labdák mind olyan hiba, amit nm szabad már elkövetni. 
A második negyedben Hanna szerezte mind a 10 pontunk, védekezésben már kicsit jobban helyezkedtünk, nem találtak olyan sokszor utat a gyűrűhöz.


2. félidő
Félidei büntetőnél 5 találatot szereztünk, egálra hoztuk ezzel a meccset. 
A harmadik negyedben meg is fordítottuk és egy 10 pontos előnyt építettünk ki. Bene Réka többször is szépen megjátszotta Pankát amikből könnyű kosarakat értünk el. Védekezésben továbbra is kiugráltunk szerencsére elügyetlenkedték a végét, nem nagyon találtak be. 
A negyedik negyedben Hanna tett hozzá megint egy 10-est. Védekezésben ugyan hibázgattunk de, tartottuk az eredményt és behúztuk a meccset. 

Összegzés
Gratulálok, sikerült megnyernünk mind a két mérkőzést ma, úgy hogy nélkülőznünk kellett Vikit, Barbit és Zelmát. Fizikálisan egy magasabb, erősebb csapat ellen tudtunk győzni, úgy hogy ma 6 pályára lépőnk a 10-ből U11-es korú még.  Szépen helytállt mindenki, megyünk egy csoporttal feljebb az F csoportba. Ezzel a csapattal ilyen magasan még nem jártunk, úgyhogy még egy gratula !!Legközelebb már kőkemény ellenfellekkel találkozunk, dolgozunk tovább! Hajrá Lányok, Hajrá Kaszások!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)van der Meer Loránd
edző


További információ
Kifelé menet a Tüskéből a gyerekek meglátták a magyar válogatott játékosát, Keller Ákost. Odamenni nem mertek csak gyűltek a papírokkal, köszönjük Ákosnak, hogy közvetlen volt és ő jött oda a gyerekekhez :) Ezzel az esti All-Star meccsre szerzett pár szurkolót a Nyugatnak :)Advertisement
Advertisement