Skip to content
U12 Budapesti Régió
2017. december 02. , 9:00 3. forduló U12 Budapesti Régió
Találatok: 543


Mi győztünk a házi rangadón

Óbudai Reménységek (U12) _ Kaszás Minik
23 42


Helyszín: Erzsébet u.
Vezette: Bózsó Gábor, Zádeczki Donát László
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Óbudai Reménységek (U12) 2 4 5 5 7 23
Kaszás Minik 11 5 4 15 7 42
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Alex és Endi
1. félidő
Ismerős arcokkal néztünk szembe szombat reggel Újpesten. Egykori csapattársakkal mérhették össze tudásukat a fiúk. Az öltözőben arról beszéltünk, hogy oda kell tenni magunkat a pálya mindkét végén, ha borsot szeretnénk törni az idősebb Kaszás fiúk orra alá. Nagyon tetszett, amit az első negyedben láttam. Főleg a védekezés, hiszen visszaköszöntek olyan elemek, amikkel az edzéseken foglalkozunk. Mindössze egy kosarat kaptunk, nálunk pedig öten is betaláltak. A folytatás már nem sikerült ilyen jól, a második negyedben kihagyott büntetőink miatt csak minimálisan tudtuk növelni az előnyünket, de a védekezés még mindig rendben volt.

2. félidő
A félidei büntetőzésnél hiába beszéltük meg, hogy mikre kell figyelni, nem tartottuk be ezeket. Így mindössze négy pontot szereztünk, ezt a párbajt elveszítettük.

A második félidőt is jó játékkal kezdtük, még jobbal, mint az elsőt. Egyre nőtt és nőtt a különbség a szerzett labdáinknak és eredményes támadásainknak köszönhetően. A harmadik negyedben az utolsó két percben fogytunk el fejben, ekkor becsúszott egy-két elkerülhető kosár. A negyedik negyedben újra a büntetők értékesítése jelentett gondot. Az első félidei hét rontott dobásra most kilencet tettünk rá, de még így is megcsíphettük volna ezt a negyedet, ha az utolsó két percben nem kapunk hat pontot. Összességében megérdemelt győzelmet arattunk, jó védekezéssel és helyenként igen szép támadásokkal.

Összegzés
Úgy láttam, hogy a két csapat közül mi voltunk a bátrabbak és jó értelemben agresszívabbak. Ismételten leírom, hogy nagyon örültem, hogy többen a gyakorolt lábmunkát használták védekezésben. Bízom benne, hogy ez a tendencia folytatódni fog, és egyre inkább ráragad mindenkire. Ahogy az öltözőben is elmondtam, sajnálom, hogy egyik félidőben sem tudtunk két egyformán eredményes negyedet produkálni. Egyre inkább szükség lenne arra, hogy egy egész mérkőzésen képesek legyünk stabil teljesítményt nyújtani. Nagyon hullámzó még a játékunk, és sok olyan hibát követünk el, amit már nem szabadna. Nagyon visszaesett a játékunknak az a része, amikor bedobásokból kell dolgoznunk. Továbbra sem vagyok kibékülve a dobásaink eredményességével. A harcosságunkkal azonban ma sem volt gond és igazi csapatmunkával tudtuk diadalmaskodni. Gratulálok, fiúk! Gratulálunk klubtársainknak is, akik szintén szépen végigdolgozták a mérkőzést.

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Medve Milán
edző
Advertisement
Advertisement