Skip to content
U12 Budapesti Régió
2017. december 02. , 9:00 3.forduló forduló U12 Budapesti Régió
Találatok: 417


Egymás ellen, barátságosan

Gyermek Reménységek _ Kaszás Minik
23 42


Helyszín: 1041 Bp. Erzsébet u.31.
Vezette: Bózsó Gábor, Zadeczky Donát L.
Nézőszám: 70
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Gyermek Reménységek 2 4 5 5 7 23
Kaszás Minik 11 5 4 15 7 42
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Reménységek
1. félidő
Házi rangadóval nyitottuk a szombatot. Tele volt a terem Óbudaiakkal.Nagyon kiváncsi voltam, hogy mennyit fejlődtünk az előző fordulóhoz képest. Nagyon fegyelmezetten készültek a fiúk a bemelegités alatt a mérközésre. Az első negyedben sajnos nagyon rosszul kezdtünk, szinte semmi nem sikerült. Túl sok egyéni hibát vétettünk, támadásainknál nem találtuk meg egymást. A védekezésünk is gyenge volt, könnyen megvertek 1:1-ben.A második negyed kiegyenlitettebb küzdelmet hozott, de csak azért, mert ellenfelünk is sok ziccert, büntetőt hibázott. A félidei büntetőkből jól jöttünk ki.

2. félidő
A harmadik negyed úgy folytatódott, ahogy az első is. Gyenge teljesitményt nyújtottunk, sokszor lemaradtunk, pontatlanok voltunk. Sok olyan hibát vétettünk, amire ellenfelünk nem is kényszeritett. Az utolsó negyedben számszakilag egált játszottunk, de ehhez kellett a "kicsik" 9 kihagyott büntetője.

Összegzés
A mérközés minőségi részében nem tudtunk egyenlő partnerek lenni.Technikai hiányosságunkat az ellenfelünk tökéletesen kihasználták. Futó- és reakció gyorsaságban, a helyzetek olvasásában fölénk nöttek. Küzdeni tudásban, akarati tényezőkben nem volt hiány, de ez egyfelől alap. A meccsekből nekünk tanulnunk kell, az edzéseken még jobb munkát kell végeznünk, hogy szorosabb mérkőzéseket tudjunk játszani. Egyenlőre tisztes vereség a "jutalmunk". A mérkőzéshez való hozzáállásunkhoz elismerés mindenkinek. Gratulálok a Miniknek, nagyon ügyesen játszottak.

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Mészáros László
edző
Advertisement
Advertisement