Skip to content
U12 Budapesti Régió
2017. december 02. , 10:20 3.forduló forduló U12 Budapesti Régió
Találatok: 405


Próbálkoztunk...

KKS Girls _ Gyermek Reménységek
47 27


Helyszín: 1041 Bp. Erzsébet út 31.
Vezette: Bózsó Gábor, Zadeczky Donát L.
Nézőszám: 70
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
KKS Girls 10 15 2 6 14 47
Gyermek Reménységek 4 4 5 5 9 27
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Szalai Márton
1. félidő
A második mérkőzésen egy lány csapattal játszottunk, akik magasságban és testsúlyban is jóval erősebbek voltak nálunk. Jól kezdtük a mérkőzést, és 5 percig vezettünk is, bátran, jó tempóban játszottunk. Sokkal agresszivebbek voltunk mint az első mérkőzésen. A negyed végére elfáradtunk, visszaestünk. Ez pontokban is mutatkozott. A második negyedben újra jól játszottunk, majd a forgatókönyv szerint jött a fáradság és a visszaesés. A büntetőket újból megnyrtük, ezért dicséret. 

2. félidő
A második félidőben nem várt feltámadás történt. Végig jól futottunk a néha durván játszó lányokkal, jól védekeztünk, sok labdát szereztünk. Ügyes támadásokat vezettünk, de a minőségi befejezés sajnos itt is sokszor elmaradt. Az ellenfél sokszor szabálytalanul védekezett, nem tudott minket követni, de sajnos még nem tudjuk olyan magas százalékban bedobni a ziccereinket, hogy akár szorosabb eredményt érjünk el. A félidő 20:14-re a lányoké, de teljesen kiegyenlitett harc volt a pályán.

Összegzés
Erre a mérkőzésre is az volt a jellemző, hogy sok védekezési és technikai hibát követtünk el, ezzel nagy hátrányba kerülünk. Sok ziccert hibázunk és pontok nélkül nem lehet nyerni, még szorosabb meccset sem tudunk játszani. Dicséret illeti a gyerekeket, mert jól küzdöttek. Egyénileg több jó teljesitmény is volt.

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Mészáros László
edző
Advertisement
Advertisement