Skip to content
Regionális Kadett Bajnokság
2017. december 03. , 10:00 6. forduló Regionális Kadett Bajnokság
Találatok: 507


Mindenki hozzátett a győzelemhez!

Kaszások Kadett I. _ Budafoki KK
71 61


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Havas Gábor, Komlódi Benedek
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Kaszások Kadett I. 21 17 19 14 71
Budafoki KK 10 16 10 25 61
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Korkin Artem
1. félidő
Soron következő regionális mérkőzésünket a Budafoki KK ellen játszottuk hazai pályán. Szezon elején idegenben játszottunk ellenük, akkor 3 ponttal sikerült megnyernünk azt a mérkőzést. Első negyedben Hegedűs Milu 10 dobott ponttal jelentkezett. Örültem, hogy újra ritmust talált, és jó formával mutatkozott. Állás 21 – 10 ide. Második negyedben védekezésben lazultunk. Ez ránk sajnos általában véve jellemző, hogy a félidő előtt lassít a társaság. Félidő 38 – 26 ide.

2. félidő
Harmadik negyedben újra összeállt minden. Védekezésben egész pályán űztük az emberünket. Besegítés jött időben, több labdát szereztünk. Támadásban a ziccereink jól sültek. Állás 57 – 36 ide. Harmadik negyedben már nem ment olyan jól, köszönhető a sok cserélésnek is. Mind a 12 játékosunk pályára lépett, és hozzátett a győzelemhez. Ezt a negyedet az ellenfél nyerte. A mérkőzés végen kaptunk egy triplát. De még maradt pár másodpercünk vissza.

Összegzés
Korkin Artem gondolt egyet, és a félpályán belülről egy lépéssel, dobott egy csontnélküli kosarat, szinte a dudaszó pillanatában. Aztán robbant az csarnok! A mérkőzést 71 – 61-es végeredménnyel megnyertük.

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Csernai Zoltán József
edző
Advertisement
Advertisement