Skip to content
Regionális Junior Bajnokság
2017. december 10. , 16:00 12. forduló Regionális Junior Bajnokság
Találatok: 396


Helytálltunk

SZEDEÁK/A _ Kaszások Junior I.
93 83


Helyszín: Szeged, Deák Ferenc Gimnázium
Vezette: Márkus Gábor, Kovács Gergely, ellenőr: Mustos Tamás
Nézőszám: 25
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
SZEDEÁK/A 32 14 25 22 93
Kaszások Junior I. 23 22 21 17 83
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Szántó Dániel
1. félidő
Megint 5-0-al kezdtünk, kísérteni fog... Sokszor aludtunk be innentől kezdve, és bár a támadással nem volt baj, hátul valahogy képtelenek voltunk összeszedni magunkat. 32 pontot rámoltak az első negyedbe be. Változtattunk a védekezésen, és meg is lett az eredménye, nem találták a könnyű lehetőségeket, és a 10 pont körüli hátrányunkat 1 pontra sikerült lefaragni a félidőre!

2. félidő
Ha tudnánk folytatni, amit a második negyedben, akkor nem lesz baj, gondoltam, bár fault gondjaink voltak, továbbra is maradtunk az emberfogásnál. Hol itt, hol ott voltak kosárváltások, de egyik csapat sem tudott ellépni a másiktól, a negyed végén 5 pont volt oda. Sajnos a negyedik negyedben mega hullám lejtőjén találtuk magunkat, hiba-hiba hátán, máris 20 volt oda. Szerencsére a végére összekaptuk magunkat, és 10 pontot még ledolgoztunk belőle...

Összegzés
Megint a kihagyások. Sajnos a kiemelt bajnokságba ezek nem férnek bele. Sokat érett a játékunk 12 meccs alatt, de még van fölfele, van hova javulni!
sajnálom, hogy a mérkőzés heve kicsit túl fűt minket, és nem a meccsel foglalkozunk percekig, hanem a külső körülményekkel, erről mindenképp le kell szoknunk, mert ezen meccsek mehetnek el!
Ismét foghíjas kerettel álltunk helyt, remélem ha végre teljes csapattal leszünk, még jobb lesz a szánk íze a meccs végén!
Dani 13 gólpassza, amit mindenképp dicsérni kell!
A héten két meccs vár ránk, és ezzel lezárul az alapszakasz! Jó lenne mind a kettőt behúzni!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement