Skip to content
Regionális Kadett Bajnokság
2017. december 10. , 10:00 7. forduló Regionális Kadett Bajnokság
Találatok: 427


Mindenki hozzátett valamit!

Százhalombattai KSE _ Kaszások Kadett I.
67 74


Helyszín: Százhalombatta Városi Sportcsarnok
Vezette: Balogh Zoltán, Szentpáli-Gavallér Csaba
Nézőszám: 20
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Százhalombattai KSE 15 17 18 17 67
Kaszások Kadett I. 21 14 10 29 74
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Hegedűs Milán
1. félidő
Következő regionális mérkőzésünket a Százhalombattai KSE csapatával játszottuk idegenben. Szezon elején összecsaptunk már velük, akkor hazai pályán 31 ponttal sikerült megnyernünk a mérkőzést. Első negyedben továbbra is egész pályán védekeztünk, agresszíven kezdtük el a mérkőzést. Ők beálltak zónázni, és a mérkőzés végéig nem váltottak védekezést. Elő kellett vennünk, amit zóna elleni támadásról tanultunk. Első negyedben sikerült 6 pontos előnyt kiépítenünk. 15 – 21 ide. Második negyedben sok cserével játszottunk. Kezdtünk beleülni a mérkőzésbe, sok hibával játszottunk. Sokat lassultunk, kellett idő mindig, hogy a cserék felvegyék a ritmust.  32 – 35 ide.

2. félidő
Harmadik negyedben továbbra is fejtörést okozott sokunknak a zóna elleni támadás, de szépen a mérkőzés folyamán láttam előre lépést, kezdték kapizsgálni, hogy zóna ellen máshogy kell játszani, mint ember ellen. Állás 50 – 45 oda. Negyedik negyedben visszajöttek a kezdő játékosaink, és összeszedetten folytatva a mérkőzést, megfordították a mérőzést. Ami a változott, hogy több energiát mozgósítottak a gyerekek. Sokszor nem hagyták, hogy felálljon a zóna, többször is sikerült leindítani őket. Ha meg felállt a zóna, akkor türelmesen az alapelveket betartva játszottak. A mérkőzést 67 – 74-re megnyertük.

Összegzés
Örültem, hogy mindenkinek több játéklehetőséget tudtam adni, és ki-ki önmagához mérten jó teljesítménnyel hozzá tudott tenni a győzelemhez.

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Csernai Zoltán József
edző
Advertisement
Advertisement